Ovako ja predstavljam svoj clan unREAL gaming imamo zakupljen server kod HR - hostinga od 5 mjeseca jako ste dobar host vec svima predstavljam vas i vec sam davno jednom upitao za sponzora....
web nam je
www.unreal-clan09.tk .... jako smo dobra ekipa ljudi u klanu su preko 2500h+ only jako smo poznati sto se vidi po nasem zakupljenom serveru kod nas ... jako je poznat uvjek je pun cak nekad do 4-5 ujutro a po danu admini nemogu uc u server

... zato mislim da smo najjaci team i najpoznatiji u HR zasada sto se vidi po nasem gameserveru websiteu i ostalom........ cb igramo sa igracima poznatim poput lesaRa tj. najboljeg snipera u HR zatim Fenikza membera jednog od najboljih team.a na cb.u An1mus Gaminga.... zatim Saaka igrac ETC.a tj. za mene jedan od boljih mp44 u hr.....
membera jos imamo brojimo trenutno u klanu 15 (bRXR,Saaka,lesaR,Fenikz,LUMPII,lec3ter,Glama,hanter,mdraks,mNwX,viscera,zylon,Djervish
tj.viscera,zylon i dervish su bili na we are cod2 video najboljih igraca razlicith zemalja (zylon.Austria, Djervish ;slovakia, viscera-Cro )
igraca tj. skoro sve Cb TEAM ... zasad smo odlucili stati na cb scenu a PCW ponekad
jako smo slozni pricamo na ts.u3 uvjekk....i treba nam 1 server od sponzora promovirat cemo vas na
websiteu serveru takoder pubu koji je zakupljen kod vas i mislim ga odrzati do iduce godine..
i treba nam 1 14 slotni server.... kao sto sam vas vec prije ove nagradne igre zatrazivao... ali niste onda bili sponzorirali..
Usput server je rank 26

...
LP
unREAL clan