Ljudi nemojte bez potrebe pisati gluposti i gubiti vrijeme sa bespotrebnim raspravama, rješenje problema je:
- rcon_lock
- servsecurity
- exploit
- daf3
I bilo koji plugin može biti gore. Problem je u tome što nemate osiguran server. To ti je kao da držiš nekom lopovu lovu na dohvat ruke a nisi ju osigurao i onda ti je ukrade, pa se onda čudiš kako je to napravio i onda su ti svi ostali krivi. Nije nitko kriv, krivi ste si sami!!!
OSUGURAJTE SVOJE SERVERE I UŽIVAJTE !!!
Napisano vam je kako da to napravite i sa kojim zaštitama, linkovi postoje za download i dajte si malo truda. Najlakše je uključit server i okretat mape pa kad vas netko hakne onda se čudit zašto. NEMATE SIGURNOSNE PLUGINE NA SERVERU, UPAMTITE ZA TO RJEŠENJE POSTOJI !!!!!
Malo čitajte šta ovdje piše, na forumu je sve postano, sve što treba za vaše servere.
Samo da podsjetim:
- rcon_lock (zaključava i štiti vaš rcon, ALI OBAVEZNO ONDA MAKNITE RCON IZ server.cfg filea)
- servsecurity (izmeđuostalog štiti vašu listu admina, da vam admine ne mogu obrisati, štiti server.cfg i ostale skripte, štiti server od hakiranja svih vrsta i radi sigurnosne backupo-ve zadanih izvršpnih naredbi)
- exploit (također štiti vaš server od hakiranja, blokira more hakerskih naredbi koje mogu srušiti vaš server i td itd, neda mi se više objašnjavati. Sve sam to već na ovom forumu objasnio).
- daf3 (strečava napad na server putem DOS-a, pinganja, slanja AC2 print paketa i ostalih stvari koje vam ruše server)
I nema teorije da vam netko bilo što napravi na serveru. Ovo sve o cemu pricate samo gubite svoje dragocijeno vrijeme !!!
INSTALIRAJTE PLUGINE I ADDONSE KOJE SAM NAVEO I UŽIVAJTE !!!
Ovo sve se odnosi ako upravljate serverom Mani Admin Pluginom !!!
lp