Puno je razloga. Ako si pratio onaj gore tutorijal koji sam ti postavio onda radi sto posto. Ako si stavljao spawnove to znas da moras imati samo jednu vrstu spawna, tj mp ili sp. Ukoliko si postavio sp spawn i jos k tome dodao i mp tada ti mapa nece raditi. Moras imati mp spawnove za dm i tdm po defaultu za oba tima, axis i allies. Uz to meni nijedna mapa nije radila dok nistam postavio global intermission na mapu, to je da kada mapa zavrsi di ce stajati ona "kamera" u pozadini dok se ne rotira na drugu. Te dvije stvari moras oavezno imati, znaci mp spawn z adm i tdm z aoba tima te global intermission. Oboje postavljas desni klik na 2d prikaz i odaberes iz ponudenog izbornika te opcije.
Takoder ako si radio recimo neku sobu kao mapu i stavio joj svijetlo, moras obavezno paziti da si dobro "zatvorio" sve kuteve, jer u protivnom ce ti mapu napraviti na "silu" posto se svijetlo mora reflektirati od nesto, a ukoliko imas rupu negdje svijetlo ce ici u nedogled, doslovno u nedogled, u najboljem slucaju ce ti samo zavrsiti mapu pod "silom", a u najgorem ce ti mapu raditi beskonacno dugo.
Pogledaj si prvo one tutorijale koje imas gore jos uz onaj koji sam ti postavio i samo prati njegove upute i radit ce sto posto. Ukoliko ne radi znaci da nisi pratio upute njegove ili si nesto krivo napravio.