Author Topic: CoD2 server problem(HITNO)  (Read 6356 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

**
CoD2 server problem(HITNO)
« on: January 04, 2012, 07:22:52 PM »
danas sam platio server i stigao nakon 5 min sve OK...stavio sam pam102 mod i dalje je radio..naravno morao ga reset...ugl dalje sam jos nesta gledao nisam NISTA brisao...loginam se na game panel i vidim da neradi server...[ Game server query failed ] Query..pokusao sam svasta...stop serv,reset serv i tako too..NERADI plz pomoc! Hvala unaprijed

**
Re: CoD2 server problem(HITNO)
« Reply #1 on: January 04, 2012, 09:01:53 PM »
ehh sad neznam sta sam napravio...jesam zaje** server ako sam stisao na game panelu tipku ono reinstall?? plz pomozite server i dalje ne responda :(

**
« Reply #2 on: January 04, 2012, 09:36:46 PM »
Ovak moze di bti do rotacije mapa....tipa ak ti izbriso neku dodanut mapu koju si uploado u main,i ak su tu mapu imo u roataciji...server ti nebu delo jer u server.cfg pamti rotaciju a nemrem vrtit tu rotaciju jer mape nema...

**
« Reply #3 on: January 04, 2012, 09:40:01 PM »
nenene...nisi skonto..kuzis sad dosao mi server i ja sam stavio pam i sve to..i igrali smo war...i sve radilo normalno i stavio sam novi pam(stavio sam krivi 1.put) i ofc moras reset server..međutim nakon toga vise nece nistaaa.[ Game server query failed ]...to je sve sto pise..stisnem li restart opet bude isto.iskljucim ga i ponovo ukljucim opet ISTO.:(

**
« Reply #4 on: January 04, 2012, 09:41:45 PM »
jel imas sam pam mod ili jos vise modova?

**
« Reply #5 on: January 04, 2012, 09:45:00 PM »
ne prvo kad sam dobio na mail poruku urede sve bilo ulogiram se na panel i udjem na server vidim da je sve stock onak...odem u addons i b*** stavim pam105..udjem na serv podesim kako tako serv(antilag i to tako..)odigramo war..i skuzim da mogu staviti pam102 cb..stavim to i resetiram server kad ono server vise ne responda..:(

**
« Reply #6 on: January 04, 2012, 09:50:07 PM »
a vec kad pitas...kako da obrisem ako imam nekoliko modova(sa obzirom da sam prvo "installo" pam105 a zatim bez ikakvog brisanja pam105?

**
« Reply #7 on: January 04, 2012, 09:54:51 PM »
hh kolko ja znam,u main-u mozes imat samo jedan mod da bi ti radio,tipa da oces vise modovas moras napravit novi direktorij i tamo onda ubacivas vise modova.A kaj se tice tvog problema jednostavno izbrisi mod pam102 ili 105 svejedno i onda probaj ponovo pokrenut server.Ako ti neće jednostavno odi na reistall....nebus nis zeznut,neg ce ti se automacki vratiti postavke kak si imo kad si dobio server.

**
« Reply #8 on: January 04, 2012, 10:00:50 PM »
sad sam reinstall server..pise public server iako se kad sam narucivao zvao war server by moj klan itd...i odem vidit na xf jel pokazuje ping server(po tome vidim jel radi serv ili ne) opet nepise ping...reko mozda ce kad stavim 102...installam 102 i opet nece...vec mi stvarno ide na zivce...moze li mi netko sasvim vratiti server kao kad sam ga narucio?

**
« Reply #9 on: January 04, 2012, 10:06:50 PM »
promejni ime servera u server.cfg....server ti nebu bio vidljiv na xf odmah,treba proc 1 il 2 dana tak je i meni i svima...pam102 mod tu nema sad nikakve veze....nas kolko ja sam zivaca izgubio na sve to,trenutno me sad zezaju modovi,pa na panelu pogledaj dal ti radi server....probaj uc na server

**
« Reply #10 on: January 04, 2012, 10:12:59 PM »
gledaj sada ovo...iskljucio sam server i ponovo ukljucio i spojio se na neki public server?! 10 slotova i sta jos znam...ugl gle ja kad sam dobil serv odma sam ga dodao na xfire i pokazivalo mi je sve normalno tijekom wara(alt+tab) i to...ali nakon wara gledam stavio sam krivi epam i resetiram server..ne responda...aj probat cu promjenit ime u server.cfg valjda ce pomoc

**
« Reply #11 on: January 04, 2012, 10:22:39 PM »
eo promjenio sam ime server u server.cfg..sad na game panel je prikazan server..ali i dalje se nemogu spojit na njega niti u cod2 da igram,ni na xfireu,ni u rcon toolu...sto sada?

**
« Reply #12 on: January 04, 2012, 10:27:38 PM »
mogu li traziti od hrv-hostinga ili podrske zamjenski server ili tako nesta? samo hocu da se sredi server :(

**
« Reply #13 on: January 04, 2012, 11:38:40 PM »
bu ti se javio admin kroz neko vrijeme ;)

*
« Reply #14 on: January 05, 2012, 12:48:47 AM »
upute su na forumu, za private server samo se stavi lozinka. CB mod se nalazi pod addons u game panelu.
Banner 500x100

**
« Reply #15 on: January 05, 2012, 03:09:27 PM »
aj evo fala bogu radi sve :D napokon..iskljucio sam ga preko noci na par sati..dns ga ukljucio i sada radi...ty na pomoci Destroyer i admine :)