Author Topic: Punkbuster - Kako provjeriti dali mi radi PB na serveru?  (Read 2962 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

**
Punkbuster - Kako provjeriti dali mi radi PB na serveru?
« on: December 02, 2011, 07:34:38 PM »
- PunkBuster je besplatan anti-cheat program za online igre, svi serijali call of duty-a podrzavaju ovaj anti cheat.

Kako zapravo PB radi ?
- PunkBuster ima opciju za provjeru cheata-a, na odredjenu naredbu admin na serveru moze slikati od igraca screenshot  te ga anti-cheat automatski salje istom adminu gde on moze videti dali igrac vara ili ne.

Kako da znam dali je na serveru ukljucen PunkBuster ?
Na serveru se moze iskljuciti punkbuster, no da bi videli dal je aktiviran punkbuster na serveru pogledajte u favorites/listu servera. Ako u koloni gde je sledeca slika:

ako je postavljen X znaci da je na tom serveru aktiviran anti-cheat u suprotnom je iskljucen.

Primjer:

Kako aktivirati PB ako je isključen?
U Game Panelu pod "Edit Setting" možete aktivirati Punkbuster ako vam vec nije aktivan.
PunkBuster ponekad zna izbacivati igrace pa ga morate i updejtati, to isto odrađujete preko Game Panela.

**
Re: Punkbuster - Kako provjeriti dali mi radi PB na serveru?
« Reply #1 on: April 07, 2012, 08:56:20 AM »
Meni je na serveru pod Edit Settings pb na 1 a opet neradi kad udem na server.Zastoo??...pls pomoc

*
« Reply #2 on: April 07, 2012, 09:50:59 AM »
pa onda bi trebao raditi

*
« Reply #3 on: April 07, 2012, 11:22:38 AM »
Meni je na serveru pod Edit Settings pb na 1 a opet neradi kad udem na server.Zastoo??...pls pomoc

Napravi PB update preko panela i restartaj server nakon 5minuta.
Banner 500x100

**
« Reply #4 on: April 07, 2012, 01:30:39 PM »
ok..probacu

**
« Reply #5 on: April 07, 2012, 01:57:35 PM »
Uspjelo je :DD....hvala