Author Topic: Novi Hackovi  (Read 2533 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

*
Novi Hackovi
« on: November 29, 2011, 08:55:56 PM »
Kao sto vecina vas zna avataR hackira css servera za izradu posljednjeg hacka pomogao sam mu u izgradnji...Taj hack vam moze da laguje server radi sta oce sa vasim gameserverom i sada ja zelim da serveri od hrvatskoga hostinga se zastite.Odite u SERVER.CFG i za svaku rijeć dodate novu liniju alias status " " , alias ping " " , alias sv_soundemitter_filecheck  " " , alias rr_reloadresponsesystems  " "  preko ovih komandi vam se lagaju serveri : ping,status,sv_soundemitter_filecheck,rr_reloadresponsesystems zato valja da  to blokirate 2.Od plugins foldera stavite dopustenja na 555 , od configs isto 555 , onda od svih vasih foldera kojih imate u addons stavite 555 pa stavite takoder od addons foldera 555 dopustenja , onda od server.cfg i clients.txt stavite dopustenja 555 i od cfg foldera,onda odete na pocetak tek kada vam ucita ftp meni je recimo ovako "cssource_316" naravno vase ima drugacije ime stavite i od toga 555 , onda odite na vas mail posluzitelj i napiste podršci poruku,mail od podrške: i napiste im : Zelim da mi potpuno maknete rcon sa servera od strane igre ... I preporucam mnogi pravi hackeri nemaju patch 18.5 tako da stavite "Da se na server moze uci samo sa petchom 18.5".I definitivno preporucam da maknete mani_admin i eventscripts jer imaju mnogo bugova a plugine za sourcemod mozete naci na : http://www.sourcemod.net/stats.php ... Za sva ostala pitanja obratite se ovdje
« Last Edit: July 28, 2013, 11:44:08 AM by admin »

Re: Novi Hackovi
« Reply #1 on: November 29, 2011, 10:38:08 PM »
das mi link za zastite za sourcemod? i za neke plugine koji su dobri

« Reply #2 on: November 29, 2011, 11:26:47 PM »
da možeš naći tu sve pluginove, ali većina novih neradi na starom css-u, što se tiće hakiranja, to nije hakiranje a i koliko znam to što si napisao postoji još davnih dana, tako da vas dvoje to niste napisali, neću u hakiranju ništa pričati potom što je zabranjeno. A vi se okanite od toga.
Naravno ako si netko da sourcemod admina, najbolje je rješenje sa sourcebansom riješiti dodavanje admina, bez obzira ako si doda, bit će automatski obrisan.Tako da za svakog "HAKERA" ima rješenje, ali treba naći;).

I was born intelligent, education ruined me.

**
« Reply #3 on: December 03, 2011, 11:30:45 AM »
di mogu nac to da samo mogu igraci s 18.5 patch koji imaju uc?

« Reply #4 on: December 03, 2011, 12:43:40 PM »

**
« Reply #5 on: December 17, 2011, 07:12:05 PM »
I ako vam hakiraju server lako se pronade IP, i prijavite ga, useru koji mu omogucuje internet npr. T-COM, b-net, cuo sam vec o tome da su ih prijavili zbog toga i iskljucili im internet, tj prvo su dobili opomenu a ona poslje vam tek iskljucuju...

ps. da meni hakiraju bilo koji server najmanje 2,3 puta ja bim prijavio...
Trebas pomoc?, slobodno me kontaktiraj na xfire: rower77