Author Topic: Problem sa COD4 serverom .  (Read 2068 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

*
Problem sa COD4 serverom .
« on: September 23, 2011, 08:44:27 PM »
Pozdrav svim moderatorima,adminima i članovima foruma,imam problem oko server koji je hostan kod Vas,naime radi se Call Of Duty 4 serveru ,server je pokrenut 26.07.2011 ,ip adresa servera je 213.149.60.38 a a ip port 28945,radi se o tome da je server radio normalno mjesec dana poslje pokretanja i onda se na serveru pojavio Zombi mode a pri tom mi nismo nikakve modove dodavali sve je bilo po default-u i ondda smo kontaktirali Vašu podršku taj su mode uklonili ali su stavili drugi mod ,i instalirali novi game panel i rekli nam da instaliramo admin manu mode,i od tih stvar server se počeo ponašati čudno tj koji god igrač dođe na server počinje od 1 levela tj igrači nemogu koristiti svoje perkove i oružja kao na ostalim serverima nego počinju od 1lvl-a kao da su tek počeli igrati CoD 4a napominjem da je sve radilo normalno unazad mjesec dana od tada na server nam nitko nije došao,pa molim podršku da se javi i proba riješti problem jer nam u ponedejeljak ističe ugovor pa ako se može riješiti da produljimo ugovor,ako ste u mogućnosti ovaj zatvoriti a dati nam novi server sa novom ip adresom i portom,bili bi Vam veoma zahvalni,lijep pozdrav od nas .
« Last Edit: September 23, 2011, 08:48:36 PM by rrider »

*
Re: Problem sa COD4 serverom .
« Reply #1 on: September 23, 2011, 10:19:15 PM »
Ako trebate podršku onda je morate kontaktirati.
Imate jasno naznačeno kontakt na stranici mislim da nije komplicirano?
Banner 500x100