Author Topic: server lag  (Read 1997 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

**
server lag
« on: September 10, 2011, 01:01:10 PM »
Evo kao i svi drugi i ja imam strasnih problema sa lagom ovo je nepodnosljivo ne ostaje mi nista drugo nego da promjenim hosting.

Znaci vodio sam 5-6 servera na hrvatskom hostingu i nikad nisam imao ovakvih problema sa lagom.

Sve radi ok dok ne dodje 15 ljudi i poslje desetatak minuta pocne lagati.

Sve sam pokusao na kraju sam samo ostao na sourcemod-u i dos attack fix nemam ni mani admin plugin ni eventscript.

Pokusao sam i sa dfensom i sa zblockom sa verzijama od 4.2 do 4.4 i nista ne pomaze.

Rcon na serveru je onemogucen samo ja imam pass za gpanel znaci ono sto kazete: "Hakiranje je povezano sa vašim računalom ili emailom i molimo da nas više ne kontaktirate u vezi sa tim problemom jer problem nije kod nas i nitko drugi nema nikakvih problema  sa navedenom igrom", to je cista glupost. 

Nije istina da niko drugi nema tih problema svi ih imaju ili su imali i nikita i morris i borbet i svi znamo da su imali tih problem evo svi su se zalili ovde na forumu.

Kazem poslje 5 servera i godine dana sa hrvatskim hostingom moram promjeniti hosting ako niko ne rjesi ovo. STRASNO !!!
« Last Edit: September 10, 2011, 01:43:47 PM by retstar »

Re: server lag
« Reply #1 on: September 10, 2011, 01:51:11 PM »
ISTO I U MENE DODU LJUDI POCNE LAG NEMORES IGRT!"!!! TO JE BILO NA MORISU I BORBETU JUCER KAO U MENE!

*
« Reply #2 on: September 10, 2011, 02:06:41 PM »
ISTO I U MENE DODU LJUDI POCNE LAG NEMORES IGRT!"!!! TO JE BILO NA MORISU I BORBETU JUCER KAO U MENE!

Jučer je bila neka greška sa jednim serverom te je on radio lag na cjelokupnoj mašini, a ukoliko imate problema sa lagom možete kontaktirati podršku na email jer vam preko foruma nemogu ništa provjeriti.
Banner 500x100

**
« Reply #3 on: September 10, 2011, 02:09:34 PM »
UPDATE: Kazu mi neki ljudi da je njima pomoglo da potpuno iskljuce rcon treba poslati hostingu mail da vam potpuno iskljuce rcon sa servera.

Pa trebali bi staviti da sad svaki non steam server dolazi sa iskljucenim rcon-om.