Author Topic: Server ne radi !  (Read 4443 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

**
Server ne radi !
« on: September 05, 2011, 08:25:07 PM »
Evo kupio sam od hrvatskog hostinga server,ali ne znam zasto nece raditi. Mozda sam ja nesto krivo napravio,to jest vjerojatno jesam jer je na uputama pisalo da treba izbrisati sve ftp datoteke pa sam ja izbriso a tamo je bio minecraft_server.jar pa vjerojatno zato ne radi,inace serverov ip je 78.46.12.212:25575! MOlim nekog admina za pomoc!

Steam: arstegall1
xFire: arstegall

Re: Server ne radi !
« Reply #1 on: September 05, 2011, 08:49:48 PM »
zašto si izbrisao sve iz ftp-a ?, kontaktiraj podršku neka ti reinstaliraju server, neznam stvarno koji gamepanel koriste za minecraft

I was born intelligent, education ruined me.

**
« Reply #2 on: September 05, 2011, 09:30:44 PM »
Pa eto izbriso sm eto vidi zasto http://forum.hrvatski-hosting.com/index.php?topic=665.0. Tu su kao neka uputstva! I meni je bilo cudno da izbrisem sve datoteke iz ftp jer znam da je to najvaznije za server :( ali reci cu im onda da reinstaliraju server! I kada ga reiinstaliraju onda samo treba promjeniti mod na koji ocu,a ja zelim craftbukkit mislim da je taj najbolji! Uglavnom hvala ti sto aktivno odgovaras na moja pitanja!

« Reply #3 on: September 06, 2011, 12:00:29 AM »
da craftbukkit je super mod, ja ga imam i ima dosta pluginova za njega ;)
neznam zašto piše da se izbriše sve iz ftpa, ja imam vlasiti panel za minecraft i on automatski prebaci, ali mislim da je tu ista stvar ;).
a kada si izbrisao, jel si probao staviti mod, i onda pokrenuti server, i onda odi na ftp i pogledaj jel se pojavilo nešto ?.

**
« Reply #4 on: September 06, 2011, 03:41:36 PM »
Ma probao sam staviti opet mod kada sam sve izbrisao ali onda nije radilo! ;( ,No sada imam drugi problem,dosao mi neki lik na server bio 2 minute i kaze hakiran ti je server i disconnecta se i odjednom pocne sve lagati uzasno,nikada nisam vidio gori lag otkada igram minecraft! Ne znam ,mozda sam na neki nacin i ja stvorio lag jer sam nakon svakog ubacenog plugina restartao server! ? Sta sada da radim?

*
« Reply #5 on: September 06, 2011, 04:53:10 PM »
Ma probao sam staviti opet mod kada sam sve izbrisao ali onda nije radilo! ;( ,No sada imam drugi problem,dosao mi neki lik na server bio 2 minute i kaze hakiran ti je server i disconnecta se i odjednom pocne sve lagati uzasno,nikada nisam vidio gori lag otkada igram minecraft! Ne znam ,mozda sam na neki nacin i ja stvorio lag jer sam nakon svakog ubacenog plugina restartao server! ? Sta sada da radim?

Zatrazi reinstalaciju servera od podrske.
Banner 500x100

« Reply #6 on: September 06, 2011, 06:27:58 PM »
neznam za hakiranje, ali traži od podrške neka ti reinstalira server, i usput danas si pričao samnom na mom serveru ;) pitao si za neke plugine....

**
« Reply #7 on: September 07, 2011, 07:46:40 PM »
Ee sta si to stvarno bio ti !! Znaci ti imas onaj zagrebacki server i zoves se Pijanista!? Jel mi mozes mozda prepurucitei neke dobre plugine ?

« Reply #8 on: September 07, 2011, 10:21:56 PM »
da ja sam bio to ;).
antixray
CFBanner
LWC
NoCheat
SimpleHome
WorldEdit
WorldGuard
xAuth

eto ti osnovni plugini, ja još uvijek radim na serveru, pa kada ga napravim bolje i dodam plugine kažem ti

**
« Reply #9 on: September 08, 2011, 02:43:53 PM »
O.K puno ti hvala !

**
« Reply #10 on: September 09, 2011, 06:08:12 PM »
Nego,dal mi mozes reci,ubrzo izlazi 1.8 ! Pa ne znam sta cu onda trebati sa serverom?

« Reply #11 on: September 09, 2011, 07:29:30 PM »
pričekati dok bukkit bude kompatibilan sa 1.8 i updateirati ga ;)

**
« Reply #12 on: September 14, 2011, 09:33:17 AM »
Znaci sad kad izade 1.8 onda moram samo instalirati novi craftbukkit.jar ! A mapa ce se automatski zamijeniti ili kako ?