Author Topic: Promod  (Read 4553 times)

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

**
Promod
« on: August 14, 2011, 12:50:51 PM »
mi moze tko pomoci u pitanju kako da stavim promod mod na svoj server. inace imam skinut promod u mod mapi od cod4 i kad u gamepanelu stavim taj mod da mi je kao mod servera u igri je totalno drugaciji. nema ready-up i nema granata sto je najvaznije. ako tko zna hvala

*
Re: Promod
« Reply #1 on: August 15, 2011, 09:24:38 AM »
tebe zanima promod za warove???
onda u konzolu ingame upišeš Rcon login [tvoj rcon password] i nakon toga Rcon promod_mode match_mr10
i onda ce ti biti kako želiš :P

*
« Reply #2 on: August 15, 2011, 06:57:53 PM »
BeR0 nemoj zaboraviti da treba i slash prethodno, da se slucajno ne dogodi da se rcon ispise ingame xD
znaci za ingame:
Code: [Select]
1.) /rcon login "rcon lozinka bez navodnika"
2.) /rcon promod_mode match_mr10  (20 rundi)
    /rcon promod_mode match_mr12 (24 runde)
    /rcon promod_mode custom_public ( za public servere, potrebno je prvo editirati z_custom_ruleset )

Za rcon alate ( codrcontool ):
upisite ip i port te rcon lozinku te u consolu napisite iste komande samo bez: /(slasha)

**
« Reply #3 on: August 23, 2011, 07:31:10 PM »
napravio sam promod ali kad upisem u consolu /rcon promod_mode match_mr10 preko cijelog ekrana mi pise crvenim slovima warrning edited IWD file ingame. i tako stalno. nemogu naci rijesenje. pomogli ste mi dosad hvala, ako znate sta o ovom zahvalan sam.

*
« Reply #4 on: August 23, 2011, 09:24:24 PM »
stavi sve orginal filove

**
« Reply #5 on: August 23, 2011, 11:31:35 PM »
ne razumijem ?

*
« Reply #6 on: August 24, 2011, 12:27:22 AM »
ne razumijem ?

ovaj novi promod ne dopusta edit fileova ako se koristi za warove,
znaci u principu skines promod211 eu i samo stavis na server, bez edita, i onda mozes koristiti war mode