0 Members and 12 Guests are viewing this topic.
misliš staviš pjesmu i onda kako je pokrenuti na serveru ?, imaš mani admin menu gdje možeš izabrati koju pjesmu želiš pustiti, također možeš u konzolu pisati "sm_play @all /sound/mani_admin_plugin/pjesma.mp3
ovo što ti je nakraju 22, to si stavio svoje quake ? ako nisi pogledaj u tu mapu kako je, i da, ako imaš mani admin, uključi u mani admin quake sound on, potom što imaš da sourcemod stavi on, a mani prebaci na off.
Znaci prvo ides tamo web ftp ili se spojis preko ftp clienta nekog na gameserver i tamo moras uplodat pjesmu u sounds/admin_plugin/imemape(NAPRAVIS MAPU DI IDU PJESME)Onda ides na gpanel i tamo nadji Redict/Fast Download, idi tamo u sunds/admin_plugin i tamo isto napravi mapu istim imenom kao na gameserveru,tamo uplodaj isto pjesmu koju si na gameserver stavio. Kad ovo napravis ides u gameserver i onda cstrike/cfg/main_admin_plugin(nisamn siguran kako pise) i u toj mapi nadji soundlist, tamo napisi put do lokacije pjesme imas vec nesto dodano pa ces vidit kako,onda spremis file i rr server i sve ce radit.
Da to su moji quek soundovi a sad ovo za uključit i isključit možeš li to pojasniti kako? jer bas se nerazumijem u to još sam relativno nov u svemu
Trenutno na ovom računalo na kojem sam sed mi ne radi nesto gpanel, uglavno ja mislim da trebas tamo na onaj traci odabrat Game Options ako nije tamo onda, to ti je tamo di imas ftp password i username za FTP na vrhu toga Pise Redict/Fast Download.Da ja sam cortex iz morrisa....Quote from: nedi8 on June 02, 2011, 10:36:53 AMDa to su moji quek soundovi a sad ovo za uključit i isključit možeš li to pojasniti kako? jer bas se nerazumijem u to još sam relativno nov u svemuMoras i quakesounds uplodati na Fast Download.!A ja mislim da css hl2 dok uzmes server prek hr hostinga quakesounds automatski slozeni da rade ali nisam siguran.
fast download ti je pod "Game Option" i piše "redirect/fast server"osobno preporučujem nemoj koristiti webftp ili tako, potom što je lakše da si intaliraš filezilla ili coreftp.
Dali rade oni normalni mani admin soundovi, ako rade jesi svoje stavio na fast server, ako jesi onda poslje naziva pjesme dodaj navodnike potom što imaš razmake.NPR"dubioza kolektiv - blam" "admin_plugin/dubioza kolektiv - blam.mp3"