Author Topic: ThiS SeRvEr Is HaCkEd By UNKNOWN HaCkErS  (Read 3047 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

**
ThiS SeRvEr Is HaCkEd By UNKNOWN HaCkErS
« on: May 13, 2011, 07:22:13 PM »
Pozdrav

Vako ljudi ocigledno je da ovaj mojmun sta hackuje samo loada preko konzole svoj server.cfg pa me zanima kako podesiti (zabraniti uploadanje)

jer jedino tako moze promijeniti ime servera u  ThiS SeRvEr Is HaCkEd By UNKNOWN HaCkErS i promijeniti timeleft,,autobalance,,roundtime,,i jos neke stvari sta on stavi....Jer cim se restartam server loada se opet moj stari.cfg i opet sve radi

I vodio sam u prosloj raspravi da vec znate ko je taj pa ako nije problem da mi posaljete u pm.. njegove podatke
« Last Edit: May 13, 2011, 07:26:27 PM by Jerko88 »

Re: ThiS SeRvEr Is HaCkEd By UNKNOWN HaCkErS
« Reply #1 on: May 13, 2011, 07:44:31 PM »
sv_allowupload "0"

u server.cfg

« Reply #2 on: May 13, 2011, 10:38:45 PM »
koliko ja znam: sv_allowupload 0 neće pomoći zato ako ti restartaš server onda ti je stari server.cfg, potom ako on tebi uplodira svoj server.cfg onda ti ostaje i kada restartaš server, on jednostavno koristi skriptu kojom ili s mani rcon ili s običnim rconom sve to promijeni. Problem ukloni mani admin plugin, i stavi rcon_password ""

I was born intelligent, education ruined me.

« Reply #3 on: May 13, 2011, 11:32:41 PM »
1. Ugasiš server.
2. Klikneš na Pro Web FTP
3. Ideš u "cstrike/cfg/server.cfg". Klikneš na server.cfg da ti bude označen ( u plavoj boji ) i u lijevom meniju imaš "Change permissions" i staviš kvacicu na prvi stupac u drugi red. Znaci "Owner" prva i druga kucica imaju kvacicu i kliknes na "Change permissions" da ti pospremi.
4. Nakon toga ideš u Web FTP ( znaci obicni ) i ides u "cstrike/cfg" i otvoris server.cfg. stavis sv_allowupload "0" i pospremiš server.cfg. Upališ server i to je to.

Btw. ja na istom principu stavljam admine. Najsigurnije.

Pozz.

**
« Reply #4 on: May 14, 2011, 03:12:54 AM »
Hvala :)

**
« Reply #5 on: May 14, 2011, 03:19:34 AM »
evo sad sam stavi sv_allowupload "0" i bas me zanima oce li opet hakovati srv ako ga hakuje onda cu izbrisati cijeli mani admin plugn i admina koristiti preko rcon passworda :/

**
« Reply #6 on: May 14, 2011, 03:23:37 AM »
Ako ne uspijem tako zastiti server od te budale onda cu se potruditi da mu doznam njegove podatke (mislim da nebi bas dobro prosao) .Nebi se s tim zezao neki ozbiljniji covijek nego balavac tj. dijete k*** koje je naslo neku rupu za hakovanje i sad se glupira sa serverima...

« Reply #7 on: May 14, 2011, 10:41:13 AM »
misliš da bi dijete našlo neku rupu ?, ne nego već ili je platio za to, ili imao jako puno sreće pa našao na netu koliko se to kruži.
evo linka na setiju kako je to ovaj riješio.
LINK

I was born intelligent, education ruined me.

**
« Reply #8 on: May 14, 2011, 11:47:40 PM »
Hm evo danas opet hackan server "LOL SERVER I HACKED BY 145 !!" netko oceito zeli da mu se na kucnu adresu dođe
« Last Edit: May 14, 2011, 11:54:04 PM by Jerko88 »

**
« Reply #9 on: May 14, 2011, 11:53:15 PM »
Ali ovaj put je stavija i password na server

*
« Reply #10 on: May 15, 2011, 12:53:40 AM »
iskljucite rcon password stavite ""
Banner 500x100

**