Author Topic: <<<Za admine i ostale igrace>>> vazno  (Read 3107 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

**
<<<Za admine i ostale igrace>>> vazno
« on: May 09, 2011, 11:43:49 PM »
<<<Za admine i ostale igrace>>> Evo ip i id onoga ko je hackovo i nikitu i sve servere tako da molim da nesto napravite To je ovan Unkown Hackers          [IP 109.228.84.245:18446 ]
 Console                         [STEAMID STEAM_0:0:1172838602 ]

Re: <<<Za admine i ostale igrace>>> vazno
« Reply #1 on: May 10, 2011, 12:03:56 AM »
109.228.84.245    adsl-109-228-l5365.crnagora.net

ako je tako, on je iz crne gore. Nažalost ja tu nemogu ništa, banajte mu ip adresu s wildcardom u 109.228.%.% (ako radi) također banajte mu steam id.

I was born intelligent, education ruined me.

**
« Reply #2 on: May 10, 2011, 08:30:52 AM »
Moja je posljednja preporuka da se pokusa ovo koliko toliko rijesiti jeste gasenje mani admin plugina.
Zasto nebi hosting stavio jedan test server sa hl2 enginom i stavio na njega samo sourcemod-e i plugine za sm.
Ja sam kod sebe na kompjuteru napravio server sa sourcemod-om i imam sve kao i na mani admin pluginu cak su i neke opcije bolje.
Mnogi kazu da nema dobar plugin za rank sistem sto se mene tice ima i bolji za sm nego za mani.
Moze se pokusati na nekom server sa samo sm-om i ovom zastitom: http://wiki.alliedmods.net/SRCDS_Hardening i ostaviti par dana da se vidi hoce li ga hakovati.
Pa ako sve bude ok onda raditi te instalacije za server. To je moj prjedlog.

« Reply #3 on: May 10, 2011, 01:21:28 PM »
Već se pisalo o tome. Hrvatski-Hosting osobno preporućuje korištenje sourcemoda. Ali je problem u HL2 engineu da više nitko nepodržava, stari plugini, stari sourcemod znači opet ostaje mogučnost hakiranja. Što se tiće ranka,sourcemod ima bolji rank sistem kao što su ,sod stats, ili ,hlstatsx, osobno koristim hlstatsx i jako je dobar. Još da h-h uvedu hostanje hlstatsx bilo bi dobro ;)

**
« Reply #4 on: May 11, 2011, 03:45:08 PM »
i mali antraxe je hakirao servere isto je pisalo this server is hacked by unknown hackers...jucer sam vidio kad je hakirao jedan server..SAMO DA ZNATE!

**
« Reply #5 on: May 12, 2011, 11:35:14 AM »
Vi stavljate b***ste rcone na server 1000 posto sam siguran da na morrisu ili borbetu je rcon_password "  " i onda se cudite kada vam neko hacka -.-

« Reply #6 on: May 12, 2011, 07:21:53 PM »
odgovorit cu ti na to. pošto sam administrator na morrisu.

Testrirao sam Rcon lock na war serveru.

Jedan dan mi je bio rcon_password " primjer " i došlo je do hakiranja.

Drugi dan sam koristio rcon_password " " i nije došlo do nikakvog daljnjeg hakiranja.

Provjereno. I nije me briga šta vi mislite o tome. Al' u zadnjih mjesec dana nemam problema sa hakiranjem kao ni borbet. Nikita se vratila i odmah je hakovana kao i ostali serveri.

Zz.

« Reply #7 on: May 12, 2011, 11:13:23 PM »
kada je rcon_password " " onda je rcon isključen kolko ja znam, ako je isključen onda je teže hakirati.

« Reply #8 on: May 13, 2011, 05:23:15 PM »
Hvala Mata..