Author Topic: Sound Problem  (Read 2462 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Sound Problem
« on: April 29, 2011, 08:15:31 PM »
Pozz,

Imam problem kod servera.

Koristim ovaj plugin za quake soundove i sve: http://forums.alliedmods.net/showthread.php?p=509557

I ja sve uredno stavim na brzi server i na FTP ( spori ) server. I stavim sve da bi skidalo. Stavio sam i sv_pure 0 u "server.cfg" i na kraju mi kad ulazim u server sve brzo "proleti" i uopce ne radi na serveru. U konzoli pise " missing file" ili tako nesto. A na drugom serveru koristim taj isti plugin i sve super radi. A tu neznam sta ne valja.

Pomoc.

Re: Sound Problem
« Reply #1 on: April 30, 2011, 10:41:35 AM »
Problem ti je do brzog servera, brzi server ima novi quake soundove, razlikuju se po CRC-u i zato ti neželi skinuti. probaj ove quake-ove LINK.Pogledaj u configu dal ti je dobro namješteno.
« Last Edit: April 30, 2011, 10:56:21 AM by matacro »

I was born intelligent, education ruined me.

« Reply #2 on: April 30, 2011, 11:28:51 AM »
Ali problem je u "join" glazbi. To mi uopce ne zeli skidat.

« Reply #3 on: April 30, 2011, 11:36:18 AM »
hm jesi ti stavio random join glazbu ili si ostavio normalnu ?. Uzmi si novi quake sound, lakše je, ili uzmi plugin welcome sound.LINK

« Reply #4 on: April 30, 2011, 02:24:23 PM »
Ma.. ja uzmem svoju glazbu.. al neznam u cemu je problem kod ovog servera. Koristim onaj plugin kod više servera i sve mi super radi svaki quake i join pjesme rade. Ali na ovom serveru nista ne zeli skidat.

Nemam pojma zasto..

« Reply #5 on: April 30, 2011, 02:40:07 PM »
u server.cfgu imaš

net_maxfilesize 60
sv_allowupload 1
sv_allowdownload 1
sv_downloadurl "http://css.hrvatski-hosting.com/"
također ako je novi server moguće je da mu nije dozvoljeno, pa onda kontaktiraj podršku da ti dozvole

« Reply #6 on: May 03, 2011, 03:11:40 PM »
Provjeri jeli ti u server.cfg stavljeno sv_allowdownload 1
Ja sam imao slican problem i nije mi htjelo skidat padobrane..zato sto je sv_allowdownload bio na 0,dok hosting nije nasao rjesenje za neki novi exploit.. Mata ti je sve rekao ;)