Author Topic: Sourcemod: quake sound plugin  (Read 1923 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Sourcemod: quake sound plugin
« on: February 21, 2011, 03:04:44 PM »
EDIT:

Pozdrav, koristim "quake sound1.8" plugin za Sourcemod.

I imam problem sa time. Počinje runda meni se svira "round play" quake dva puta. Znaci krene runda. Odsvira quake i odmah nakon što je odsvirao. Odsvira opet. Isti taj quake svira i na kraju runde. WTF?

Netko ubjie nekoga. Prvi kill svira mu "holyshit,wickedsick..itd." ubiješ nekog svira "doublekill,multikill...itd."

Kako nek to popravim??  I kako da stavim ako je moguće. Da za headshoot svira tebi i onome koga si ubio.?

Hvala.
« Last Edit: February 21, 2011, 03:24:05 PM by duder135 »

**
Re: Sourcemod: quake sound plugin
« Reply #1 on: February 22, 2011, 12:17:17 PM »
EDIT:

Pozdrav, koristim "quake sound1.8" plugin za Sourcemod.

I imam problem sa time. Počinje runda meni se svira "round play" quake dva puta. Znaci krene runda. Odsvira quake i odmah nakon što je odsvirao. Odsvira opet. Isti taj quake svira i na kraju runde. WTF?

Netko ubjie nekoga. Prvi kill svira mu "holyshit,wickedsick..itd." ubiješ nekog svira "doublekill,multikill...itd."

Kako nek to popravim??  I kako da stavim ako je moguće. Da za headshoot svira tebi i onome koga si ubio.?

Hvala.

Ja sam imao problem da mi sourcemode radi sve dva puta.
Npr. treba da racuna dmg. tokom runde on izracuna duplo, paintball na jedan shoot stavlja dvije boje, bomb timer dva puta broji isto itd.
To samo resio reinstallom sourcemoda.

Evo linka sa svim verzijama sourcemoda: http://sourcemod.steamfriends.com/files/

Ja ti preporicujem v1.3.2. skini ovaj sa ekstenzijom .tar.gz zato sto je to za linux servere.

Nemoj skidati preko verzije 1.3.2 zato sto je tu uvedena podrska za css orangebox pa dosta plugina ima problema. Npr. padobran rusi server na verzijam sourcemoda preko 1.3.2.

Re: Sourcemod: quake sound plugin
« Reply #2 on: February 22, 2011, 11:59:24 PM »
Hvala ti care.

EDIT:

Al opet isti problem. Na Sourcemod-u mi se zvukovi kada nekog ubiješ čuju ovako.  Prvi kill, njegov quake se ne cuje, al dok dalje nekog ubiješ sviraju ovi quakovi: "multikill, doublekill, triplekill," nekad na 3 kill svira "monsterkill"..itd. To je na Sourcemodu.

A na Mani Adminu quakovi se uopce ne cuju, samo "joinserver" quake se čuje.

Vec sam ih i preimenovao i premjestio u drugi folder i stavi onaj sourcemod što si mi reko. I uvijek isto.
« Last Edit: February 24, 2011, 10:43:22 AM by duder135 »