Author Topic: Setup cod4 rotu 0.7 moda  (Read 7078 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

**
Setup cod4 rotu 0.7 moda
« on: September 08, 2016, 09:56:29 PM »
Trebao bih pomoc u postavljanju moda na server. radi se o ovom modu
https://www.rotu-revolution.com/install.php

Napravio sam kako pise ali nije mi jasno ovaj dio kako pokrenuti server?
pod mods je stavljeno mods/rotu-r-alpha tako da je to u redu

I kamo staviti custom mape za mod??
Bbb sam instalirao po tutorialu tako da je on spreman. Server restart napravlljen ali i dalje nece mod pokrenuti.

*
Re: Setup cod4 rotu 0.7 moda
« Reply #1 on: September 08, 2016, 11:45:20 PM »
Mape uploads tako da prvo napravis folder imena "usermaps" odmah u prvom direktoriju kada otvoris webftp. I u njega uploadas mape na nacin usermaps/ime_mape/fajlovi ,  usermaps/ime_mape2/fajlovi, itd.

Mod se vjerojatno ne zeli startat jer mape za rotu moraju biti surv/rotu mape, taj mod ne moze raditi na default cod4 mapama.

Kada ponovno probas pokrenuti i ako ces imat problema zamolio bih te da uploadas console_mp.log ili qconsole.log i da ga stavis ovdje.

**
« Reply #2 on: September 09, 2016, 02:08:18 PM »
Nanovo uploadao mape, uredio rotaciju i dalje nece. Zamijenio onda server.cfg sa general.cfg. general.cfg stavio u main folder posto je tamo i server.cfg

Koliko sam skuzio treba iwmp3.exe napraviti shorcut i dodati comandnu liniju za pokretanje moda ali ja nemogu pristupiti iwmp3.exe da napravim shorcut i da dodam linuju

+set fs_game mods/rotu-r-alpha +set net_port <port> +set net_ip <server_ip> +set ui_maxclients 64 +set sv_maxclients <player_count> +set sv_punkbuster 0 +set rcon_password <rcon_password> +exec general.cfg
Log ne mogu poslati jer nece uopce startati server tako da nema loga. Probao promodlive i normalno tu napravi log

*
« Reply #3 on: September 09, 2016, 03:31:38 PM »
Ne treba nista dodati, te su stvari samo za hosting bitne, ne i za klijente/admine game servera, trebas jednostavno pristusni start server i uploadati log. Log ce se kreirati neovisno o modu i postavkama.

Idi u edit settings i zamijeni server.cfg tekst sa general.cfg tekstom. Ili jednostavno preimenuj general.cfg u server.cfg.

**
« Reply #4 on: September 09, 2016, 09:05:23 PM »
Startao sam server ali se ne zeli pokrenuti tako, pogledao sam jer napravio log i nema nista od toga. Nije obican mod da se moze staviti samo pod mods/... i pokrenuti. Server ip je 176.57.143.107:29083.
Pise mi server started ali nista od toga. dok druge modove bez problema pokrece. Nema nigdje detaljnih uputa kako postaviti mod jedino ono sta sam nasao na official forumu

*
« Reply #5 on: September 09, 2016, 11:46:28 PM »
Rotu, promod, pam, sve je to isto i sve se na isti nacin postavlja. Nema tu nikakve razlike. Uploadas mod, uploadas mape (ako je rotu mod mape moraju biti specijalno za taj mod jer inace ne moze raditi mod), podesis postavke u Edit Settings, stavis koji cfg hoces da cita, stavis koji mod hoces da cita, edits cfg fajlove ovisno o tome sto hoces dobit od odredenog moda i startas server, to je to.

Moras biti siguran da su mape surv jer sa bilo kojom mapom koja nije napravljena za rotu server nece radit. Isto je i sa Deathrun modom, ako mape nisu deathrun nece raditi.

**
« Reply #6 on: September 10, 2016, 12:07:54 AM »
Sve ovo sta si rekao je postavljeno, mod, mape rotacija, pa koji config da pokrene. Mape su bas za zombie mod koje su testirane i rade. Jer bi ti bio problem na brzinu pogledati jer mozda sam i ja nesto fulao kod postavljanja buduci da prvi put postavljam rotu mod?