Author Topic: KillCam obican, klasicni nakon deatha  (Read 5593 times)

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

*
KillCam obican, klasicni nakon deatha
« on: March 30, 2016, 10:54:31 AM »
Pozdrav, moze mi netko objasniti kako da stavim killcam obican nakon deatha. Mjenjao sam u custom rulesetu ali i dalje nema nis kad me netko ubije. Tnx unaprijed :)

Re: KillCam obican, klasicni nakon deatha
« Reply #1 on: March 30, 2016, 03:19:24 PM »
Ako si ga pokrenuo u custom rulesetu onda mora raditi, provjeri da nisi u krivom modu to editao, u onom kojeg ne koristis ili u Edit settings da ti nije pokrenut krivi mod.

*
« Reply #2 on: March 30, 2016, 09:57:41 PM »
Hvala ti, jos jedna stvar... TeamKill isto u custom rulesetu gasim, tj stavljam =0? I jos ako nije bed da mi napise netko komandu za pbss za samo jednog igraca posebno ako hocu slikat. I gdje ju tocno moram upisat. Hvala unaprijed..

« Reply #3 on: March 30, 2016, 10:25:33 PM »
Da, u custom rulesetu.

Ako nečeš koristit MAM ili B3 onda preko konzole možeš slikat. Znači prvo se ulogiraš preko rcon-a(/rcon login <rcon_password>) i onda dalje slijedi:

/rcon status

i onda dobiješ popis igrača i ispred svakoga ti piše redni broj, uzmimo za primjer broj 5. Dalje:

/rcon pb_sv_getss 5

i to je to, dobiješ sliku na server.

Možeš to ovako raditi, ali svakako preporučam da koristiš MAM ili B3, puno je jednostavnije.

*
« Reply #4 on: March 30, 2016, 10:39:04 PM »
Koristim ja MAM i sve radi i !ssall mi radi komanda. Samo ne znam kako da preko MAM-a slikam samo jednog igraca...
Sto se tice killcama sad smo ja i frend na serveru sami i ja kad ga ubijem samo runda nova pocne, nema kc-a. Evo iz custom ruleseta taj dio iz promoda 211 koji i koristim. I u edit settings mi je "mods/promodlive211" upisano. Sve radi osim tog kc-a sugavog haha poprilicno je frustrirajuce vec :D Ugl. evo iz customa:

// various
    setDvar( "g_allowVote", 0 ); // [0-1]
    setDvar( "g_deadChat", 1 ); // [0-1]
    setDvar( "scr_game_allowkillcam", 1 ); // [0-1]
    setDvar( "scr_game_spectatetype", 1 ); // [0-2] (disabled, team only, all)
    setDvar( "scr_game_matchstarttime", 10 ); // [0->] (seconds)
    setDvar( "scr_enable_hiticon", 2 ); // [0-2] (disabled, hit icon on, hit icon on but not through walls)
    setDvar( "scr_enable_scoretext", 1 ); // [0-1] (exp popups, +5 etc)
    setDvar( "promod_allow_strattime", 0 ); // [0-1] (sd only)
    setDvar( "promod_allow_readyup", 0 ); // [0-1]
    setDvar( "promod_kniferound", 0 ); // [0-1] (sd only)
    setDvar( "g_maxDroppedWeapons", 16 ); // [2-32] (maximum number of dropped weapons before recycling)
    setDvar( "scr_hardcore", 0 ); // [0-1]

*
« Reply #5 on: March 30, 2016, 11:26:29 PM »
Mora biti minimalno 3 igraca na serveru, u timu u kojem testas killcam moraju biti 2 igraca, uvijek mora ostati minimalno jedan igrac ziv da bi onaj koji je umro mogao vidjeti killcam inace killcam ne radi, tj neces ga vidjeti nego ce se samo rotirat runda.

Za slikanje samo jednog igraca dodaj customcommand u mam:  ss = pb_sv_getss <ARG:FIND_PLAYER>

*
« Reply #6 on: March 30, 2016, 11:28:29 PM »
E to sam i mislio, al nisam bio siguran :-X Hvala stari u svakom slucaju, puno si mi pomogao :) I hvala za ss komandu, zivio!