Author Topic: COD2 - Big/High Jump  (Read 4822 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

**
COD2 - Big/High Jump
« on: February 17, 2016, 08:21:15 PM »
Pozz, uzeo sam srv za COD2 od HR Host-a, i htjeo bih napravit srv sa Big/High Jumpom, no ne znam u kojem obliku je potrebno unijeti u cfg od srv-a, da li mi netko može pomoći oko toga?

Znam da idu slijedeće komande preko Rcon-a za jump:

devmap mp_toujane
g_gravity 700
jump_height 120
jump_slowdownenable 0

Pokušavao sam na razne načine, ali ni jedan mi nije uspio. Tražio sam neke modove po netu, ali to nešto sve bezveze, a ne znam kako ih edit-irat.

Ako me netko može uputiti na bilo što, bio bih veoma zahvalan.

*
Re: COD2 - Big/High Jump
« Reply #1 on: February 17, 2016, 09:08:59 PM »
Pogledaj na eqgames.com pod cod4. Nisam siguran u koji fajl to moras staviti, ali ovo sto si stavio gore moze biti aktivirano iz .iwd fajlova bez da palis devmap. Pogledaj na gore navedenom linku, prije ces dobit odgovor.
« Last Edit: February 17, 2016, 09:10:39 PM by gogi21 »

**
« Reply #2 on: February 17, 2016, 09:36:24 PM »
Pregledao sam sve moguće topic-e, al' se baš i ne snalazim tamo. Koliko kontam, treba tu imat dosta znanja u programiranju, ako se ne varam. Jedino da postavim novi topic, al' baš i nema smisla jer vidim da većinom samo ti odgovaraš. xD

« Reply #3 on: February 17, 2016, 11:44:44 PM »
Odgovori onaj tko prvi vidi pitanje i zna rješenje.

**
« Reply #4 on: February 17, 2016, 11:47:14 PM »
Oke, budem onda postavio topic. :)

*
« Reply #5 on: February 18, 2016, 01:42:26 AM »
Nije bas da treba neko specijalno znanje o programiranju, za dodavanje ovakvih stvari je bitno da poznajes neke osnove opcenitog programiranja (neovisno o programskom jeziku) jer moras razumjeti gdje to ide i zasto bas "tu" mora biti a ne "tamo".

A dalje, odgovorit ce onaj tko prvi vidi ako zna odgovor naravno. :D
Probat cemo ti pomoc, cod2 je slican cod4 samo je cod2 cisti source u .iwd fajlovima pa je lakse modad ga u odnosu na cod4.