Author Topic: MAM problem na Deathrun RS modu  (Read 8814 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

**
MAM problem na Deathrun RS modu
« on: January 24, 2016, 08:44:20 PM »
Pozz ljudi, trebao bi malu pomoc...
Znaci otvorio sam dva servera jedan SD a jedan DR obadva pokrecu RS modove.
Na SD-u MAM potpuno normalno funkcionira i sve je okej, ali ne i na deathrunu.
Na deathrunu mi vrti samo bannere (auto poruke) ali ne prikazuje ni welcome messages a ne rade ni komande.
u server cfg-u imam postavljenu liniju set sv_log_damage 1, rcon mi je duzi od 8 znamenki i log fajlovi su setani tako da mam moze citati iz njih a MAM-ov mod.log ne registrira nikakvu pogresku... Kako bi to mogao popraviti?
- Hvala unaprijed!

*
Re: MAM problem na Deathrun RS modu
« Reply #1 on: January 24, 2016, 09:10:06 PM »
Vec je odgovoreno ovo. Koristi search da nadjes.

Skini dr 1.2 sa moddb i prebaci pluginove samo. Sa tim smecem od rs-a ne radi mam nikome.

**
« Reply #2 on: January 24, 2016, 09:27:30 PM »
Ty
Znaci nemoze se fix nikako

EDIT: A kako bi se onda mogo onaj cool menu njihov i custom weaponi prebacit na obicni dr 1.2

« Last Edit: January 24, 2016, 09:29:58 PM by Dzol3 »

*
« Reply #3 on: January 24, 2016, 10:18:45 PM »
Ne mozes prebaciti, ono je napravljeno u mod.ff tako.

**
« Reply #4 on: January 24, 2016, 11:01:29 PM »
I weaponi?

**
« Reply #5 on: February 01, 2016, 11:45:09 PM »
Gogo a sta ako bi ubacio njihov mod ff, skripte i filove koje vuce za sobom bi li to funkcioniralo sa default modom koji sada koristim? Mislim pitam sto se tice menua i weapona?

*
« Reply #6 on: February 01, 2016, 11:55:24 PM »
Weapons ne, jer su oruzja, tj. xmodeli tih oruzja compileani u mod.ff. To ne mozes dodavat pomocu gsc-ova.

**
« Reply #7 on: February 02, 2016, 12:05:02 AM »
Ma ne nisam mislio pomocu .gsc pluginova samo, nego da ubacim njihov mod.ff u default braxi mod koji sad imam umjesto ovog koji default ima. A kad sam spomenuo skripte mislio sam na to da kad ubacis njihov mod.ff on ce trazit neke svoje skripte tocnije skripte koje su dio rs moda, i sad to pokusavam, ubacio sam njiho mod ff i trzio me je _cod4stuff.gsc skriptu koju sam ubacio i kad sam restarto nije vise bilo errora u konzoli vec kad se ulazi na server kika i iz coda i kaze cant find hud_dark.iwi i sad ubacujem one njihve dr.iwd sd.iwd i z_d.iwd fajlove u dethrun.iwd od org braxija sa tim .iwi filovima pa cu vidjet sta ce biti

**
« Reply #8 on: February 02, 2016, 12:15:24 AM »
Evo sad ovako. Ubacio sam mod.ff i skripte koje me je trazi i filove. server radi moze se  joinat, menu je tu takav kakv je na rs modu, i radi mam imaju svi weaponi karakteri i to al sad ima jedan drugi problem.. znaci menu bas ne funkcionira pravilno. Kad stisnes prestige, leave game, character i weapons ne radi nego te stavi u igru kao da si stisnuo play. Vip menu ne radi zato jer nemam njihov vip menu nego svoj al to znam fixat, ostale neznam. A radi kad stisnes play, customize (al samo customize a sub menui kao sto sam reko character i weapons ne rade) i rade sprays i abilities. znas mozda kako to. al vidi se da su weaponi i karakteri tu samo nemogu pristupiti preko menua zato jer mi je automatski dapo custom wweapon i rank kad sam uso i karakter al nemogu preko menua do njih

*
« Reply #9 on: February 02, 2016, 02:34:53 AM »
Stavi default mod.ff i pluginove od rs dr-a. Sta ce ti onaj sugavi  mod.ff njihov. Preko tog mod.ff-a si oni mogu dat admina na serveru to znas?

**
« Reply #10 on: February 02, 2016, 10:22:43 AM »
Nisam znao da mogu, ma imam ja vec plugine al neki plugini nece a otkud onda da nabavim one dobre weapone kako da njih ubacin otkud? Kuzis zato zelim.njihov mod ff jer imaju i menu i sve... A kako onda ako vec ne preporucas da napravim.svoj? Osim sto ga moram.kasnije kompilat..

*
« Reply #11 on: February 02, 2016, 11:21:09 AM »
Samo kompileat source mozes sa tim xmodelima. u tom braxi dr od rs-a imas jedino sjekiru i colt od novih oruzja, sve drugo je isto ko i u 1.0,1.1 i 1.2 default dr modovima. I kakav meni, lol. Sve sto je u ovom meniu je isto ko i u defaultu, sve imas i u defaultu samo drugacije izgleda. Igrac ce doc igrat, a ne gledat kako ti izgleda meni.

**
« Reply #12 on: February 02, 2016, 11:28:17 AM »
Kak nema novo? Tesla gun, royal gun i karakteri sve drugacije terminator i to o.O  shockwave i takvi gunovi o.O

*
« Reply #13 on: February 02, 2016, 01:28:57 PM »
To sve ima u 1.3 dr vec.

**
« Reply #14 on: February 02, 2016, 03:46:55 PM »
Imas ti mozda ona dr 1.3? Ako imas mozes PM da se dogovorimo kupio bi ga. Msm ipak je dosta bilo besplatnih stvari dosta si mi pomogao za dzabe ;)

**
« Reply #15 on: February 02, 2016, 04:21:43 PM »
Btw gogo nasao sam sinoc DR 1.2 Source code i zabpravio te pitati mislim jel se ti xmodeli mogu nabaviti od nekuda? Jer koliko ja znam nemozes do njih samo ako otvoris njihov mod.ff

*
« Reply #16 on: February 02, 2016, 11:47:21 PM »
Imam 1.3 source.

Xmodele imas na cfgfactory.com

**
« Reply #17 on: February 03, 2016, 07:11:12 AM »
Imam ja 1.3 source jucer sam ubacio na SRW

*
« Reply #18 on: February 03, 2016, 10:19:16 AM »
Ma imam i 1.0, 1.1, 1.2, 1.3, i rs dr, rotu zombies, gotovo sve promod, i tako dalje.... source kodove. Tko hoce treba mi nabaviti par €€€€  i dobije sto hoce. :D haha

**
« Reply #19 on: February 03, 2016, 06:56:39 PM »
Avichi, nisi stavio source code. Hahaha to se ne stavlja na gamepanel source code sluzi za editanje i onda kad gs editas i slozis kompilira se i tek se oonda stavlja na srv tako da..

**
« Reply #20 on: February 04, 2016, 07:03:18 AM »
Nisam stavio kad mi netreba jos za srw

*
« Reply #21 on: February 04, 2016, 07:19:49 AM »
avicHi nisi ti shvatio sto je source a sto je mod pa nemoj pisat gluposti molim te.

**
« Reply #22 on: February 04, 2016, 04:29:44 PM »
nemozes ni stavit source lol nisi shvatio da..