Author Topic: force op  (Read 3250 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

force op
« on: January 07, 2016, 06:44:07 PM »
Danas mi je usao u server lik i relodao ga i kaze da ima force op kako je to moguce?

Re: force op
« Reply #1 on: January 12, 2016, 11:20:52 PM »
1.Da li si od nekog uzeo plugine ili ti je neko sredjivao plugine.
2.Proveri permisije igracima moguce da ti je neko upao na gp ili acc na serveru i dao sebi permisiju za reload.
3.Force OP ne postoji.

**
« Reply #2 on: January 15, 2016, 09:40:14 AM »
Force op ite kako postoji i ja sam sumljao do jucer dok mi nisu upali i opali se,iznam ko ti to vjv radi jer su i meni isti to 3 teska hakera koja su se ujedinila StonexFTW(Bosna),lasscone(srbija) i itzKokiiFTW(Hrvatska)

« Reply #3 on: January 15, 2016, 10:08:42 AM »
Ne postoji lol
Opali se, upali su ti na acc ili gp ako si dao nekom ili ako ti je radio plugin.A mozda si dao permza op?

**
« Reply #4 on: January 15, 2016, 10:19:53 AM »
Nisu,sto posto sam siguran da niko nije upo u gp jer bi vidio,a nisam nikomr ni perm davao

*
« Reply #5 on: January 15, 2016, 10:25:26 AM »
GP ne moze biti direktno hakiran, moze biti samo mail hakiran i resetirana lozinka gp-a.

Force OP je hack sa kojim se u java aplikaciji moze generirati nesto izvan te aplikacije i ubaciti u samu aplikaciju.

U minecraftu to radi na foru da netko tko koristi force op hack kreira item neki, tipa knjigu i tu knjigu da nekom adminu, nekom opu ili bilo kome tko ima permisije. Kada ta knjiga bude otvorena vecinom je prazna ili neki random tekst, ali ta kjiga je zapravo komandni blok, znaci kada se knjiga otvori onaj tko je dao tu knjigu nekome ima opa. Isto vrijedi i za pick axe i opcenito sve iteme koji se najvise upotrebljavaju.

Sto znaci, ako ti netko daje bilo kakakv item, nemoj uzimat, opcenito bilo tko sa permisisijama admina, head admina, ownera i server operatora i slicno.

Ovo je jedan od primjera kako se koristi force op u minecraftu, to moze biti i random blok negdje na mapi, admin dodje razbije ga i aktivira opanje onog tko ga je postavio.