Author Topic: Cod 4 server suspended  (Read 4107 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

*
Cod 4 server suspended
« on: November 14, 2015, 07:46:11 PM »
Zasto ste mi ugasili cod4 server?? Platio sam za pola godine 2 servera! I ugasili ste mi 1 ne znam ni zasto!! Ne kuzim sto je ovo, vratite moj server natrag!!!

*
Re: Cod 4 server suspended
« Reply #1 on: November 14, 2015, 07:50:28 PM »
Javi se supportu za ovo. Ovakve informacije ne mozes dobiti ovdje.

*
« Reply #2 on: November 16, 2015, 08:22:29 AM »
Toxic isti slučaj ko i s {pR} treba uništiti sve hr servere tako da CEB i bolesni umovi s njega uđu u top 100. Očito neko u hostingu radi tj. potpomaže gašenju poštenih hr servera. Ne bi me iznenadilo da ako odustaneš od tog IP da čim prođe mjesec dana da na tom IP osvane CEB jer nebi bilo prvi puta da  tako kradu uigrani IP. Što je najžalosnije sve uz blagoslov hostinga  :(. Gospodo iz hostinga razuvjerite me da nisam u pravu prije nego obrišete post. Server je isto plaćen 6mjeseci unaprijed.

*
« Reply #3 on: November 16, 2015, 03:41:18 PM »
Suspendiranje servera se radi iz razloga da se privremeno ukloni meta napada, vecinom to hostinzi rade dok god traje napad na odredeni ip tako da taj ip bude nedostupan za pristup s interneta i slicno.

*
« Reply #4 on: November 16, 2015, 05:02:00 PM »
I tako to već traje barem u mom slučaju 9 dana i ne vidi se kraj tome s time da mi se direktno prijetilo unaprijed s ddos napadima s čime ste obavješteni unaprijed i to sa punim imeima i prezimenima te opet ništa niste poduzeli.Barem ja ne vidim da je nešto poduzeto jer server je off već 9 dana  >:(

*
« Reply #5 on: November 17, 2015, 03:29:24 PM »
To sto si pisao supportu je jedno, a drugo je sto pises ovdje na forumu. Forum ti ne moze pomoci sa takvim stvarima, za to sluzi support.

Koliko dugo ce server biti off to ovisi od hostinga i od toga koliko ce napad trajati. Ako ce napad trajati i nakon vracanja servera vrlo vjerojatno da ce hosting ponoviti ovo gasenje servera.

DDoS-anjem jedne ip adrese lagga i jos nekoliko njih koje su povezane s tom istom ip adresom, nemoguce je raditi napad na samo jedan cod4 server.

*
« Reply #6 on: November 17, 2015, 09:09:30 PM »
E očito je da je moguće jer u ovom slučaju su ciljane ip adrese mog servera i to s najavom a nakon toga i toxica. Jer eto do danas smo bili off dok su drugi radili na istom hostu.

*
« Reply #7 on: November 17, 2015, 09:30:27 PM »
Procitaj ponovno sto sam napisao jer nisi shvatio nista od napisanog.

Ako netko ddosa jedan cod4 server, tada ce laggat svi cod4 serveri i opcenito sve sto se nalazi na ip adresi na kojoj je i server koji netko "cilja". Budale koje rade te "ddos" napade ne znaju kako se to radi i onda koriste odredenu ip adresu kao metu jer koriste ne znam ono ragebootere ili vps-ove sa jednostavnim skriptama.

Ako se kao alternativa jednoj ip adresi koristi jos jedna i/ili ako su postavljene u nekakvim blokovima po 2 ili 3 po masini recimo, onda ce laggat sve te 2-3 druge ip adrese koje su na istoj masini ili u nekakvom bloku bilo iza proxya ili firewalla, ovisno kako je napravljen blok.

U ovom slucaju ako netko napada tvoj server, to znaci da on zapravo ne napada striktno tvoj server nego napada sve servere koji su na istoj ip adresi i na alternativnoj ip adresi.

Zato budale kada rade ddos "na neki server" se cude kad i njihov server lagga, a neki pak namjerno napadaju i svoje servere samo da "maknu" sumnju sa sebe, kao sto je recimo sada slucaj.