Author Topic: Ddos ili problemi hostinga opet ? -.-  (Read 3705 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

**
Ddos ili problemi hostinga opet ? -.-
« on: August 28, 2015, 12:41:25 PM »
okej,jedva smo stabilizirali server i imali smo problema sa Ddos hackerom,i onda smo prebacili na 1.8,i sve je bilo super i koji k**** sad opet opet cete nam pare ukrast ??

Re: Ddos ili problemi hostinga opet ? -.-
« Reply #1 on: August 28, 2015, 05:27:27 PM »
Slazem se sa tobom, ovo je stvarno postalo nepravedno od strane hosta.

**
« Reply #2 on: August 28, 2015, 06:44:10 PM »
prestanite postat po forumu i izvoditi koje kakve budalestine posaljite mail supportu na info@studio4host.com i cekaj odgovor niste jedini vas par klijenti ima nas 1000 ako vam se ne svidja jedan par mreze koji se desi svakome onda mjenjate hosta mada sumnjam da cete naci boljeg vas izbor

**
« Reply #3 on: August 28, 2015, 07:28:39 PM »
dawson kao prvo prestani srati mi smo na tome hostingu vec 5 godina,i nikad nije bilo takvih sranja ali zadnjih dana stalno neka sranja,a kao drugo mogu ja do sutra slat podrsci poruke kad nitko ne odgovara

*
« Reply #4 on: August 28, 2015, 09:14:00 PM »
MCKarlo01 upravo ono sto ti je dawson reko, posaljes poruku supportu i cekas jer nisi jedini koji je poslao upit supportu bilo ili ne vezano za probleme. Razumi da hosting ima puno vise klijenata nego ti mozes i zamisliti i da kada tvoj mail u supportu dodje na red onda ce biti procitan i obradjen. Mozes i danima cekati da dodjes na red ako ispred tebe ima puno mailova, a ima 100%.

**
« Reply #5 on: August 28, 2015, 09:45:05 PM »
MCKarlo01 upravo ono sto ti je dawson reko, posaljes poruku supportu i cekas jer nisi jedini koji je poslao upit supportu bilo ili ne vezano za probleme. Razumi da hosting ima puno vise klijenata nego ti mozes i zamisliti i da kada tvoj mail u supportu dodje na red onda ce biti procitan i obradjen. Mozes i danima cekati da dodjes na red ako ispred tebe ima puno mailova, a ima 100%.

znam da nije bilo nikakvi problema jer sam dosta vise od tebe kod njih client a kao sto sam reko prije svakome se desi pad mreze tako i njima vidi jednu stvar u globalu sve ima vijek trajanja pa tako i serveri na kojima se nalaze hosting, game, vps, reseller, etc posaljes poruku i budes miran i ja sam cekao 4 dana za aktivaciju poslo jednom mail i miran jer razumijem problem a ti i takvi poput tebe sto jos ne razumiju malo se uputite u servere zato postoji google

*
« Reply #6 on: August 28, 2015, 10:14:18 PM »
Dobro sad, nisi moro napraviti quote mog posta, sad izgleda ko da meni pricas :P hahah xD

**
« Reply #7 on: September 13, 2015, 01:36:06 PM »
realno jos uvjek cekam odgovor ;)