Author Topic: Opet pao hosting?  (Read 7991 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

**
Opet pao hosting?
« on: August 28, 2015, 08:59:41 AM »
Ja ne vjerujem nemojte mi reći da je opet pao hosting? http://prntscr.com/89s2le

**
Re: Opet pao hosting?
« Reply #1 on: August 28, 2015, 09:14:03 AM »
Pa jel moze proc jedan dan a da opet host neradi jucer radi dns opt ne !! :(

**
« Reply #2 on: August 28, 2015, 09:16:36 AM »
Neam pojma to ti je hrvatska, ja znam da mijenjam hosting kad istekne... ovo je gubljenje vremena

*
« Reply #3 on: August 28, 2015, 10:44:19 AM »
@Fade Mozda jos nije rijesen problem koji je bio nastao? Razmisli kakav je problem nastao i "guglaj" kako se rijesavaju takvi problemi pa ces vidjet koliko vremena to trazi. Vecina hostinga ne bi ovo rijesila za 30 dana, a jedan takav je u Hrvatskoj vec kojem treba 2 mjeseca da rijesi problem i da klijenti budu osteceni za uslugu, da im se ne vrati novac, a niti produzi usluga. A Hrvatski Hosting je produzio uslugu za ovih par dana koliko je bio tehnicki problem.

@Breaker Vec ti je receno 10-tak puta da posaljes email supportu i da pricekas. Ne mozes dobiti odgovor instant odmah u roku minute nakon sto si poslo jer nisi jedini koji se obraca supportu i to ne samo zbog problema nego i zbog raznih pomoci i informacija za kupovinu i slicno. Za ovakve recenice imas support email i tamo se obracas.

U slucaju bilo kakvog ddos napada NITI JEDAN hosting si ne moze pomoci jer protiv ddos napada ne postoji zastita, postoje nacini kako "ublaziti" napade, ali ne i kompletno ih odstraniti. Ako je u tijeku ddos napad, tu ti nijedan hosting ne moze pomoci dok napad ne prestane.

EDIT:  btw, kada vam server radi, zasto ga uopce idete dirat i restartat mlijun puta za redom?
« Last Edit: August 28, 2015, 10:46:36 AM by gogi21 »

**
« Reply #4 on: August 28, 2015, 10:52:15 AM »
ja server nisam ni restarto ni nis nego danas ocu na server nmg i odem na gp i neda ga upalit nisi pristupi webftp

**
« Reply #5 on: August 28, 2015, 10:55:30 AM »
server nisam dirao pukao je u 8 sati sam od sebe tako da nemojte lagati ljude o nekakvom ddosu kad vas nitko ne ddosa

*
« Reply #6 on: August 28, 2015, 10:59:08 AM »
@Fade Mozda je neki ddos u tijeku ili nesto slicno sto opterecuje masinu di su vam serveri. Previse je b*** koje su cule za jednostavni nacin ddosanja i floodanja game servera i sad kada nemaju igraca na serverima onda ddosaju "druge", ne shvacajuci da pritom lagga i njihov server. samo zato da bi igraci dosli na njihov/njegov/njen server.

@Breaker Procitaj si izravnu gresku koju si dobio i jasno ti pise da je greska moguca zbog ddos napada. I da, klinci i budale koji misle da ce ddosanjem napunit svoj server napadajuci druge to rade svakodnevno.

**
« Reply #7 on: August 28, 2015, 11:02:05 AM »
mene samo zanima kako ti "klinci" i "budale" kako ih ti nazivas mogu ddosat ovakav hosting koji je po meni dobar ali slabo zaštićen

*
« Reply #8 on: August 28, 2015, 11:08:27 AM »
Svaki hosting se moze ddosat. Protiv toga nema zastite. Kao sto sam ranije naveo, postoje nacini kao ublaziti napade da ne utjecu toliko, ali se ne mozes zastiti protiv toga. Jedan OVH koji se hvali velikom up/down brzinom se ne moze zastiti od ddosa koji je net provajder, kamoli oni koji su samo hostinzi.

« Last Edit: August 28, 2015, 11:21:40 AM by gogi21 »

**
« Reply #9 on: August 28, 2015, 01:48:57 PM »
Prije nisu bili takvi problemi, kako sad to odjednom ?
i ja neznam ako vas neko ddosa kako rade sve vase stranice  web,gamepanel,forum itd
sa time da se te stranice normalno ucitavaju
« Last Edit: August 28, 2015, 02:02:52 PM by Fade »

*
« Reply #10 on: August 28, 2015, 02:20:51 PM »
Pa uvijek je bilo problema sa ddos napadima i to poprilicno cesto, i to ponavljam, sto se gameservera tice samo procitaj opet moju predproslu poruku i sve ce ti bit jasno. Uzmi u obzir call of duty scenu, gdje je nedavno ugasen xfire social client i puno servera je prazno...

Ovdje ne moraju biti samo ddos napadi, nego i razni hakerski napadi koji ciljaju na probijanje u same masine, sto danas i nije tesko napraviti jer sav software koji se koristi na netu ima neki bug/exploit koji se moze iskoristiti za provaljivanje u sustave i slicno.
Primjer je nedavno odbacena podrska za javu u web browserima i flash jer su jako ranjivi.

Nemam nikakvih konkretnih informacija sto se dogodilo, ali u radu s hotingom treba puno vremena da se isprave bilo kakvi nastali problemi.

**
« Reply #11 on: August 28, 2015, 02:25:15 PM »
ma de lažite nekog drugog, aj zdravo gubim vrijeme s vama i vašim hostingom, bilo mi je drago poslovat, kod vas se  ne moze ni tetris hostat, zz!

*
« Reply #12 on: August 28, 2015, 02:54:37 PM »
Breaker vec ti je 15-tak puta receno da se obratis supportu putem maila za svoje probleme, sa postovima na forumu ih neces rijesiti. Samo support moze rijesiti ovakve probleme, a ne forum.

« Reply #13 on: August 28, 2015, 03:03:34 PM »
Kakvi ste vi svi debili.. hahahah

Ja sam poslao poruku supportu, problem je rijesen, usluga produzena za 7 dana i sve super.. nemojte spamat