Author Topic: Master Server List  (Read 3748 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

**
Master Server List
« on: April 03, 2015, 11:45:10 PM »
Jel se pojavilo kakvo rjesenje da se crackani server pojavi na Master Server listi? Negdje do veljace je bilo sve ok i onda je lista od cca 800 servera pala na broj od 100+- servera. Sad vidim da se svakim danom broj povecava, ali caka sa linijama u cfg-u vise ne prolazi. Ima li kakavo rjesenje?

*
Re: Master Server List
« Reply #1 on: April 04, 2015, 09:43:41 AM »
Tesko, jer master serveri su pogaseni svi koliko je poznato jos 2013. godine. Samo su auth serveri na cod4 ostali raditi ma da i s njima problemi u zadnje vrijeme, na cod2 ni ne rade ako se ne varam.

Nadajmo se da activision nije bas tako bezobrazan pa da odj**e sve one koji su ih digli na ovu razinu di su sada.

**
« Reply #2 on: April 05, 2015, 01:52:40 PM »
Cuo sam od jednog tipa koji drzi host sa igrama da postoji neka metoda za dodat srv na naster listu, a i primjeti se da je na master listi sada puno veci broj servera. Naravno, nisam dobio info o toj novoj metodi :( Nije nista jos "iscurilo"?

*
« Reply #3 on: April 06, 2015, 07:57:17 AM »
Pa iskreno nisam siguran da li ima nesto ili ne trenutno.

Ali znam da je postojala, nekad, da li sada to radi ona fora da se promjeni jedan dio u hex kodu cracka, da li to radi i da li je uopce radilo nemam pojma.

A druga fora za koju znam je bila sa libstdc++.so fajlom ili neki lib-xxx.so fajlom vec, ima negdje na netu za skinuti source kod za to (za cod2 i cod4), ali sumnjam da bi ga sad uspio nac.

Ma da mislim da ne rade te dvije fore vise uopce, eventualno "googlat", mozda nesto pise negdje na forumu nekom.