Author Topic: Stats  (Read 3693 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Stats
« on: January 04, 2015, 12:49:24 PM »
Oprostite sto postavljam tolko tema xD ocu poboljsat srv :P
Zanima me kako stavit onaj stats to jest imam plugin al kako da onako kaze npr survival kolko igraca pa ispod toga kit pvp kolko spleef kolko i to kako da to napravim i dali je moguce napravit kit jedan u essentials napravit kit pvp svjet i tam osam na natpis stavit da uzmu onako za to im dati komandu a da nemogu u survival svjetu :P ?

Re: Stats
« Reply #1 on: January 04, 2015, 02:30:07 PM »
Dino55 za kitove mozes a to kako da napravis za svetove koliko imaju igraca il neka se javi Novak ovde ili mu posalji u pm

« Reply #2 on: January 04, 2015, 03:31:34 PM »
Oks ivan il epix moze pomoc za stats?

« Reply #3 on: January 04, 2015, 06:42:46 PM »
Evo ti Stats plugin: http://dev.bukkit.org/bukkit-plugins/scoreboardstats/

Kitove sredjujes u essentials config,posle im samo dajes perm. za te kitove koje si napravio.

« Reply #4 on: January 04, 2015, 06:47:59 PM »
Nee to imam ja plugin al zanima me ono sastrane kao novac i to da stavim kolko jeigraca u kojem worldu a da i ostane sve ukupno kao server da pise i sve ukupno i svaki svjet posebno i ond novac to me zanima a ovo sa kitovima probao dao ono essentials.signs.use.kits.pvp i nece :/piseda nema dopustenje za to :/

« Reply #5 on: January 04, 2015, 07:40:39 PM »
Dino msm da ne treba taj plugin neko slicnu ime plugine al nzm ime

« Reply #6 on: January 04, 2015, 08:10:57 PM »
Ja msm da je to taj al nekako se treba postavit il zna netko dal je drugi il taj? pliz pomoc nema jos epixa i novaka trebam cekt vjv niko nezma xD
e kantica il miloske ak imate svoj srv jel bi se spojili ? odnosno da imamo skupa srv?

« Reply #7 on: January 04, 2015, 08:29:35 PM »
Stavi ovako:

- essentials.kit
  - essentials.kits.pvp
  - essentials.signs.use.kit

I javi dal ti radi.
« Last Edit: January 04, 2015, 08:35:28 PM by Miloske »

« Reply #8 on: January 04, 2015, 08:47:59 PM »
Al necu da mogu uzet jer je dmd ench u obicnom svjetu sam tamo u kitpvp haha i ti sa natpisim bi trebalo da nemogu nigdje drugdje xD

« Reply #9 on: January 05, 2015, 12:59:59 AM »
Onda napravi u Groupmanager grupe za KitPvP svet :)
I onda imas posebno grupe za Survival a posebno za KitPvP svet.

« Reply #10 on: January 05, 2015, 02:00:23 PM »
Ok hvala probat cu tako ind dal mi. moze jos neko pomoc sa tim statsom kolko di ima igraca u kojem worldu i ukupno? pliz

*
« Reply #11 on: January 09, 2015, 08:56:09 AM »
Oprostite sto postavljam tolko tema xD ocu poboljsat srv :P
Zanima me kako stavit onaj stats to jest imam plugin al kako da onako kaze npr survival kolko igraca pa ispod toga kit pvp kolko spleef kolko i to kako da to napravim i dali je moguce napravit kit jedan u essentials napravit kit pvp svjet i tam osam na natpis stavit da uzmu onako za to im dati komandu a da nemogu u survival svjetu :P ?
To je samo za BungeeCord taj stats.