Author Topic: pomoc server  (Read 2468 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

pomoc server
« on: January 01, 2015, 08:09:32 PM »
Naci imam par problema pa da sve stavim u jedan post:
1. danas mi se lik odjednom opao iako sam promjenio 5min prije toga gp ssifru i oped ju promjenio deop ga sve likove koji imajju rank obrisao save to restart vrati se a banan je i oped se op kako??
2. trebam pomoc naci imam dost igraca za pocetak 30 ne max al kako da ih zadrzim na serveru da se zabavljaju neki. dobar plugin il warp?
3.kako namjestit sliku ikonu tamo kad ulazis u srv zaboravio sam
4.kako stavit onako u chatcontrol ono seseses kako ima wuco i warzone al ja bi stavio glup sam glup sam dali mogu to? Hvala unaprjed ko pomogne cim prije pliz :)

Re: pomoc server
« Reply #1 on: January 02, 2015, 04:36:41 AM »
Ako koristis istu sifru na svaki server onda moze da ti je provali lako uz plugin.
Za ovo ses ubacis ChatControl i u config nadji Replacement: '****' pod stavkom AntiSwear, tu gde su te zvezdice stavis ses ili sta vec zelis,ispod toga imas Word_List tu ubacis poruke koje ce biti nepozeljne na tvom serveru i automatski ce se napisati Ses kad napisu neku rec koju si ti naveo kao nepozeljnu.
« Last Edit: January 02, 2015, 04:45:24 AM by Miloske »

« Reply #2 on: January 02, 2015, 04:46:49 AM »
Ikonica treba da ti bude dimenzije 64x64 i ubacis je pod imenom server-icon.png

« Reply #3 on: January 02, 2015, 11:10:17 AM »
Hvala ti ;)
al na svakom srvu koristim drugu sifru a oped se vraca i opa

*
« Reply #4 on: January 02, 2015, 11:21:36 AM »
Hvala ti ;)
al na svakom srvu koristim drugu sifru a oped se vraca i opa
Pogledaj permisije.

« Reply #5 on: January 02, 2015, 12:36:10 PM »
Ivan jsm i deop sve promjenio sifru acca sve rankove obriso i promjenio sifru gpa i oped neznam kako hacker neki i banam ga i ip i vraca se

« Reply #6 on: January 02, 2015, 05:32:20 PM »
E i jos jedn problem warzonu mi kreperi mogu rusit safe ne kako da to popravim drugo ljudi iz factiona u istom su f home se nemogu tuc u war da kako to popravit

« Reply #7 on: January 02, 2015, 05:36:01 PM »
Kako mogu da se tucu ako su u istom f lol,a za klipera postavi da kad pukne da ne polomi nista.