Author Topic: SameWorld  (Read 2330 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

SameWorld
« on: December 25, 2014, 06:05:22 PM »
Trebao bi mi link od plugina SameWorld,trazim ga ceo dan i nista,ako moze neko da mi da ovde.

Re: SameWorld
« Reply #1 on: December 25, 2014, 06:18:28 PM »
Miloske trazis plugin SameWorld
I objasni za sta sluzi jel prikazuje da plugin ne postoji mozda si pogresio ime.

« Reply #2 on: December 25, 2014, 06:56:40 PM »
Pravim KitPvP mapu,i sad kad umre u toj KitPvP mapi,da se stvori ponovo na njen spawn,ne znam da li je to taj plugin sto sam naglasio ili moze i sa nekim drugim da se odradi to?

« Reply #3 on: December 25, 2014, 09:09:57 PM »
Ako imas 2 razlicita sveta samo /setspawn a ako na 1 svet imas pa dodas samo KitPvP onda pitaj Novaka jel je njegov srv ima tu igru.

« Reply #4 on: December 26, 2014, 12:25:34 AM »
Pitao sam ga,ali ne odgovara,ko zna u kojem je tripu lik,bolje da nadju drugog moderatora za forum,jer je forum jako neaktivan sto se toga tice...

*
« Reply #5 on: December 26, 2014, 09:37:50 PM »
Pitao sam ga,ali ne odgovara,ko zna u kojem je tripu lik,bolje da nadju drugog moderatora za forum,jer je forum jako neaktivan sto se toga tice...
Ma nemoj da ja tebi pomažem, a ti svoj server reklamiraš na mojoj Facebook stranici i po mojem serveru? Reci mi di je tu logika...

« Reply #6 on: December 26, 2014, 10:32:26 PM »
Novak na Forumu si Mod tak da trebas pomagati svima ....

*
« Reply #7 on: December 26, 2014, 10:40:05 PM »
Novak na Forumu si Mod tak da trebas pomagati svima ....
Jesam MOD i pomažem onima koji nedu protiv mene, tj. on nede protiv mene nego mi doslovno "uzima igrače".

« Reply #8 on: December 26, 2014, 10:42:02 PM »
Pa banuj ga na srv i na stranici onda ....

« Reply #9 on: December 27, 2014, 01:51:27 AM »
Nemoj da lazes,aj ako sam reklamirao,a nisam,onda proveri moju IP adresu i od tog sto je reklamirao kod tebe,kao sto si naveo da sam "Ja" reklamirao,i zelim da mi uporedjene IP-ove postavis ovde kao dokaz,to sto drugi igraci dolaze da reklamiraju kod tebe to nije moj problem,to ti resavaj sa njima,kao drugo,ja ne reklamiram server po stranicama,nego auto post pa po grupama.
Sto se tice tvog odgovaranja na poruke,nisam jedini kome ne odgovaras,ako su te vec postavili za Moderatora onda radi svoj posao.Ne zelim da te vredjam,ali primetio sam od kada ti je server postao popularan nikome vise ne pomazes nego gledas svoje dupe i gledas samo kako napravis sebi korist.I za to tvoje ponasanje bi hteo da se pozalim nekome ako bi mogao da budes ljubazan i da mi kazes ko je glavni i ko vodi ovaj forum?
Ovako vise nema smisla,ovo nicemu ne vodi.Kakav je ovo hosting kada se Moderator ponasa kao dete od 10 godina?

*
« Reply #10 on: December 27, 2014, 01:58:12 AM »
Nemoj da lazes,aj ako sam reklamirao,a nisam,onda proveri moju IP adresu i od tog sto je reklamirao kod tebe,kao sto si naveo da sam "Ja" reklamirao,i zelim da mi uporedjene IP-ove postavis ovde kao dokaz,to sto drugi igraci dolaze da reklamiraju kod tebe to nije moj problem,to ti resavaj sa njima,kao drugo,ja ne reklamiram server po stranicama,nego auto post pa po grupama.
Sto se tice tvog odgovaranja na poruke,nisam jedini kome ne odgovaras,ako su te vec postavili za Moderatora onda radi svoj posao.Ne zelim da te vredjam,ali primetio sam od kada ti je server postao popularan nikome vise ne pomazes nego gledas svoje dupe i gledas samo kako napravis sebi korist.I za to tvoje ponasanje bi hteo da se pozalim nekome ako bi mogao da budes ljubazan i da mi kazes ko je glavni i ko vodi ovaj forum?
Ovako vise nema smisla,ovo nicemu ne vodi.Kakav je ovo hosting kada se Moderator ponasa kao dete od 10 godina?
Dečko jesi čuo za život izvan virtualnog svijeta? Pa što ti misliš da ja po cijele dane visim za kompom i čekam kad će netko napisati nešto na forumu pa da odmah odgovorim? Ne. Imam svoj život, koji ne treba provesti većim dijelom na računalu. Ako si mi poslao poruku znaj da imaš i drugog moderatora koji će ti također pomoći ukoliko ja nisam u stanju odgovoriti na neku tvoju ili bilo čiju drugu poruku. Vrijeđanje ovdje nije potrebno :).