Author Topic: Pomoc i par pitanja  (Read 1733 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

**
Pomoc i par pitanja
« on: December 22, 2014, 03:34:53 PM »
Pozdrav svima , nedavno sam otvorio server i vremenom sve probleme sam manje vise rijesio ali nikako nisam uspio par njih
porblem je napravio sam kada neko ulazi na server da nepise da je usao u igru dok ne napise sifru , ali imam problem kada se neko napusti igru jos oko pola minute pise da igra , i tek onda izadje gdje bi to mogao podesiti ili mi treba nesto posebno neki plugin ili nesto imam authme za prijaljivanje i sve moguce sam probao u njemu nece , gledao sam i u bukkitu i sl Molim za savjet i pomoc , i da jos jedan mali problem oko liste plugina svatko na serveru moze vidjeti plugine i igrac za gametrackere sam nasao i rijesio ali kako sakriti i onemoguciti da neko moze vidjeti plugine komandom /pl ili /plugins hvala svima :D

**
Re: Pomoc i par pitanja
« Reply #1 on: December 22, 2014, 07:46:38 PM »
ima ko?

« Reply #2 on: December 22, 2014, 08:08:01 PM »
Ovo za prijavljivanje i odjavljivanje posalji mi u pm plugine koje imas na srv.
A za ovo da nevide /pl ili /plugins to nzm ali novak je u istom kakom odgovoru odgovorio da je to u NoCheatPlus ali nije odgovorio gde.Tak ako oces nek se javi ovde u temi ili mu posalji pm ;)

**
« Reply #3 on: December 22, 2014, 09:48:49 PM »
U redu hvala ti

« Reply #4 on: December 22, 2014, 10:00:47 PM »
Np  ;)

**
« Reply #5 on: December 23, 2014, 12:14:01 PM »
ima jos tko?

*
« Reply #6 on: December 24, 2014, 09:21:21 AM »
Skni NoCheatPlus plugin i u configu tog plugina ćeš pronaći jedan red gdje ti piše da možeš blokirati određene komande i onda ih samo dodavaš.