Author Topic: PB problem  (Read 6195 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

**
PB problem
« on: November 27, 2014, 09:37:00 PM »
Pozdrav,

Evo ovo nije vezano uz ovaj hosting,niti bilo koji drugi hosting,pa tako ni za srw. Znam da bas ovome ni nije mjesto vamo,al et ako netko zna i ako moze pomoc bio bih mu zahvalan. Znaci,cod4 sam instalirao itd. I sada kada idem na PB server mene kicka stalno PB da ga moram update. U redu,osao sam na net i pronasao te sve fajlove skinuo i zamjenio. E sada kada ja to zamjenim meni cod4 nece da radi,znaci nikako. Udjem u cod4 MP i ono samo iw3mp.exe je prestao raditi. Nr dodje ni do onig Aweiting connection vec krepa.... Skidao sam vise tih vrsta codova i vuse vrsta tih pb fajlova,drugarima radi,al meni nece. Jel bi mogao netko pomoci i jel itko zna u cemu je problem?

Hvala

*
Re: PB problem
« Reply #1 on: November 28, 2014, 10:46:39 AM »
Uninstall igru, intall ju ponovno i prilikom instalacije odaberi da ti instalira punkbuster i directx. Kada se instalira obrises mapu PB iz svoje igre i ubaci ovu sa ovog linka:  http://eqgamers.com/forum/files/file/6-punkbuster-client-datoteke-final-update/ (moras biti regan da bi mogo skinut).

Ako je samo update ovo ce ti pomoc. Ako nisi instaliro pb prilikom instalacije gire onda ti fale pba i pbb fajlovi. Zato ju reinstaliraj kompletnu i prilikom instalacije instaliraj punkbuster kada te pita pri kraju instalacije.

**
« Reply #2 on: November 28, 2014, 01:32:00 PM »
E ja jesam instalirao pb prilikom instalacije. Stisnuo sam Yes,al... ja u cod4 folderu imam samo PB mapu,nista drugo,u upravljackoj ploci>instalirani programi nema PB-a,nigdje ne pise samo COD4. Al pazi ovo. Imao sam jedan cod i isao sam to install i to sve i stisnuo YES za PB,al opet sam imao samo pb folder,skinuo sam drugi cod4 i opet isao YES i opet imam samo PB folder. I taj sto sam skidao radi mojim drugarima,a meni ne.

Mislim da ovaj sto sam skidao da imam pb setup,ako imam da install onda to?

Al kazem,stisnuo sam YES da instalira PB tijekom instalacije coda.

*
« Reply #3 on: November 28, 2014, 06:46:59 PM »
Ne radi vise pb install za cod. Pogledaj si negdje na local disk, i folder Users (i svoj profil odaberi), ukljuci u control panelu da vidis one sakrivene mape. Zna se dogoditi da windows 7 i windows 8 bace te fajlove u Users folder od windows usera (to je nesto vezano za windows pa onda config_mp.cfg recimo i neki takvi fajlovim punkbuster nisu u folderu od igre nego su u folderu od usera od windowsa).   Skini si ono sto sam ti poslo prvo pa si to stavi.

A prvo u upravljackoj ploci pod instalirani programi neces nikad vidjet punkbuster da je instaliran. Pb je pozadinski proces on se ne prikazuje tu jer je zamisljen na nacin da kada ga instaliras jednom vise ga ne mozes deinstalirati (makar to ne radi bas tako u praksi haha), ali njega ne mozes vidjeti u instaliranim programima. Ako si ga ikad vidio to ti nije punkbuster nego si neki fejk pb instaliro, trojana nekog, virus neki, sto god bilo takvo.

**
« Reply #4 on: November 28, 2014, 08:32:21 PM »
Aaaaaa gogi da mi je jedan dan tvoj mozak -.- . Toliko imas rjesenja(naravno nisam jos ovo testso,sutra cu) da je nemoguce da nista ne pomogne.

Ty gogi,sad sam morao off,sutra kada dodjem iz sk probam ovo i javim ti. :D

**
« Reply #5 on: November 29, 2014, 03:51:06 PM »
Evo gogi. Znaci obrisao sam PB folder u cod4 direktoriju,skinuo onaj sto si mi ti dao,ubacio u cod4 direktorij,idem na multyplayer i cak mi ni ne udje do kraja ovo se pojavi

http://prntscr.com/5bd9qh

znaci iw3mp.exe opet crash, Al kada sam vratio one stare datoteke od PB-a (sto sam dobio na instalaciji) evo ovo ( http://prntscr.com/5bdb2l ),ona opet sve radi normalno osim sto me PB kicka.

*
« Reply #6 on: November 29, 2014, 08:59:18 PM »
Probaj staviti sve ostale datoteke iz one mape osim ovih  koje vec imas. Ove koje vec imas ostavi, samo stavi one ostale. Cudno da je do pb-a ovo.

**
« Reply #7 on: November 29, 2014, 10:41:55 PM »
Probao sam i ne ide. Te datoteke koje tu nemam imam kada idem: C Program files Activisio  COD4 Datoteke kombinilosti (il kako vec) i onda tu imam jos jedan PB folder i tu su ostale datoteke,ovo svss,html.

.

A kada tamo u onaj pb koji si rekao ubacim ove ostale,a ove ostavim sto imam onda opet pb kicka.

I moze odgovor na ovo pitanje?

Prije godinu dana igrao sam cod na ovom kompu sto sada imam,na istom windovsu (mada sam nekoliki puta rusio al opet isti win) i isto je pb kickao,ali ja to uopce nisam update vec sam ja igrao i igrao i to nakon sto na bilo lojem srwu kicka jedno 10 puta i kasnije prestane zauvijek bilo gdje da idem (naravno kada promjenim cd key on opet malo kicka i onda prestane)?

*
« Reply #8 on: November 30, 2014, 01:24:58 AM »
Cudno.

Drugo pitanje, jel te kika punkbuster ili ti je iw3mp stopped working?

**
« Reply #9 on: November 30, 2014, 09:23:56 AM »
PB mi nije updatean (znaci nisam zamjenio one fajlove da kao update) sto znaci da me stalno kicka. E kada ja zamjenim te fajlove odnosno update onda iw3mp.exe prestaje raditi,a dok ne zamjenim onda cod radi al pb kicka

**
« Reply #10 on: November 30, 2014, 09:30:31 AM »
Evo da ti jos malo pomognem,snjecas se ove teme?
http://forum.hrvatski-hosting.com/index.php?topic=2413.msg9977#msg9977

Tu je isto bio taj problem pa ste ga pokusalo rijesit.

Da napomenem imam 2 mikrofona i oba dva sam testao i rade i na skypeu i na tsu i na svima OSIM kada udjem u cod i idem na onaj lvl indikator i kada urlam ko k*** taj level indikator se ne mice. Sto bi to moglo biti? Nece mikrofon u cod4?

Moj bratic kaze da kada instalira cod4 bez mikrofona onda mu ne radi cod4,a kada install sa mic onda radi. Al ja jesam sa mikrofon inatalirao i to u godinu dana ja sam ti jedno 20-30 puta brisao cod4 pa install i to svasta sam probavao da sredim j***ni PB al nikako da ode. Cak ja mislim da i znam do kojeg fajla iw3mp.exe ne radi. Mislim da kada zamjenim pbcl onda on staje,jer mislim da sam ja to davno testao(isao jedan po jedan fajl stavljo i to da vidim do kojeg je problem)

*
« Reply #11 on: November 30, 2014, 01:19:20 PM »
To nema veze sa keyem. To je samo zato sto igra trazi da bude mikrofon ukopcan. Napravi ovo pa probaj:  Control Panel -> Sound -> Recording -> I Desni klik, oznaci oba "Show..."  i dobit ces Stereo mixer, desni klik na stereo mixer i Enable. Stisni Ok i restartaj komp pa probaj.

To sam zato i pitao jel ti crasha iw3mp ili te bas punkbuster kika. Jer za iw3mp moze biti samo ovo greska.

« Last Edit: November 30, 2014, 01:21:22 PM by gogi21 »

**
« Reply #12 on: November 30, 2014, 02:22:30 PM »
Evo napravio sam tako kako si rekao,sve naredio i resetirao komp. Usao u igru i PB je kicko. Osao sam zamjeniti fajlove i idem opet u igru i opet iw3mp.exe prestaje raditi.

Evo kakvo je stanje kod mene:

http://prntscr.com/5bpeia

http://prntscr.com/5bpelk

jel taj stereo mixer treba pisati "Spremno" kao i kod tebe ili?

*
« Reply #13 on: November 30, 2014, 05:58:46 PM »
Mora biti ukljucen, ne smije biti ugasen. Sta ti pise kada te kika pb?

**
« Reply #14 on: November 30, 2014, 06:17:05 PM »
Ovo mi piše kada me PB kicka

http://prntscr.com/5brvxa

A kada ja update PB sve one fajlove s onog tvog linka zalijepim u svoj PB i zamjenim sa starima onda iw3mp.exe prestaje raditi. Kada vratim stare fajlove (to pbag,pbcl....) koje sam dobio kada sam instalirao cod4 onda cod4 radi osim što PB opet kicka.

A za Stereo Mixer sam napravio kako si rekao i resetirao komp i opet isto,opet kada zamjenim pb fajlove opet cod4 ne radi,a kada ostavim sve isto onda PB kicka!

Evo Stereo Mixer

http://prntscr.com/5brvxa

*
« Reply #15 on: November 30, 2014, 06:20:51 PM »
Stavio si dva ista linka.  Al vidio sam onaj drugi ss sto si poslo mi. A nezz, ako ovo ne pomaze vrijeme ti je da formatis disk i nove windowse stavis. :D

**
« Reply #16 on: November 30, 2014, 06:23:27 PM »
Ah i to saam radio,par puta sam rusio win jer dodje mi full ono ovo komp spor i to pa rusim win. Al kazem prije na ovom kompu mi je i radio cod4 i na windowsu ovo msto imam i sto,a sada nece. Al gle meni Stereo Mix pise "Trenutno nije dostupno" i kad ga uključim isto to piše,a tebi piše "Spremno". Ima li to kakve veze?

*
« Reply #17 on: November 30, 2014, 08:00:46 PM »
Tek sam sad skuzio na sta mislis. :/  A moguce je da je to dot, probaj googlat to mozda je netko negdje vec pisao o tome.