Author Topic: Custom naredbe  (Read 2968 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Custom naredbe
« on: August 13, 2014, 06:27:43 PM »
Pozz, zanima me kako da stavim naredbu ssall i banip, i opcenito bilo kakvu custom komandu.

(S tim da je naredba ssall dostupna svim adminima a ne da se stavi samo aliases   ssall = "rcon pb_sv_getss")

Hvala!

*
Re: Custom naredbe
« Reply #1 on: August 14, 2014, 02:31:33 PM »
u configu pod custom commands napravis novu komandu, kao sto si naveo gore ssall = ... i onda u group configu postavis tu komandu svim grupama admina koje hoces da imaju tu komandu. Nisam siguran, ali custom commands, ako ne stavis pod admin grupe tamo da te komande nece moci nitko aktivirat osim mastera, nisam siguran al mislim da je tako. Ako si na to mislio?

« Reply #2 on: August 14, 2014, 02:36:35 PM »
ne.. mislim kako uopce dodati komandu banip.. za ssall sam skuzio (ssall = "pb_sv_getss") ali kako da napravim naredbu banip?

*
« Reply #3 on: August 14, 2014, 02:42:21 PM »
Na istu foru znaci kako si stavio pb_sv_getss napravis komandu koju zelis. Evo ti lista komandi koju sam sada naso na brzinu.
http://clients.fragnet.net/knowledgebase/35/PunkBuster-Commands-for-Server-Admins.html

Znaci probas onda pod custom commands napraviti slicno samo sa drugom pb komandom recimo ban ip:

banip = "pb_sv_banip" sam nisam siguran dal ce ovo proc ako odaberes igraca, njegovoo ime ili ID sa liste, ali mozs probat stavit onu funkciju naci ces ju negdje u configu < player:pid > ili tako nesto i sam ju daodaj iza pb_sv_banip mozda ce prepoznat tad id ili nesto, budem probo prozujat po neku kasnije, al me sjeti, dodaj me na xf pa cu vidjet jel mogu nac nesto konkretno za to.

EDIT:  Al brijem da imas vec banip u mamu ovom na hr hostingu. Pogledaj na pocetku configa, mora biti. Mislim da je vec ubaceno to u njega. Ak nije, ima plugin za to vjerojatno, znam da sam to vidio vec ovdje na hr hostingu.
« Last Edit: August 14, 2014, 02:48:28 PM by gogi21 »

« Reply #4 on: August 14, 2014, 02:48:39 PM »
imam te na xf, tnx probat cu

EDIT: E ali u na ovom popisu sta si mi poslao nema naredbe banip.. to ide nekako drugacije.. Ako nema vec napravljeno to bi trebalo bit tak napravljeno da najprije se dobije ip igraca i da se taj ip postavi kao variabla koja se dalje uvrstava u pb_sv_banmask

ja tako mislim.. ali ti si strucnjak :D
« Last Edit: August 14, 2014, 03:13:39 PM by karkop100 »

*
« Reply #5 on: August 14, 2014, 03:57:25 PM »
banmask je da banas samo pocetak ip adrese, ne moras cijelu, recimo 1.1.1.1 je ip i ti mozes bana samo 1.1.*.* i onda u slucaju da netko ima ip koji pocinje sa 1.1. nece moc na server.

Ne treba izvlacenje ip. Funkcija radi znaci ovako  /rcon pb_sv_banip Ime ili slot.

Sto znaci da ce prepoznat komandu cak i ako ju pokrenes sa  mam-om i banat ce navedenom igracu ip. Naredba za ban ip je pb_sv_banip.

« Reply #6 on: August 14, 2014, 04:02:12 PM »
ok onda cu probat tak stavit

EDIT: ne radi...
« Last Edit: August 14, 2014, 04:20:08 PM by karkop100 »