Author Topic: POMOC!!! Dodavanje skinova.. PLZ  (Read 2667 times)

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

POMOC!!! Dodavanje skinova.. PLZ
« on: July 31, 2014, 03:56:16 PM »
Pozz, znaci imam cod4 server i stavljao sam skinove.. i s vremenom dobim ideju za jos neki skin i tako pomalo... e i sad kad dodam samo skivove u z_skins.iwd svaki put kad dodam treba se skidat svi skinovi (ovi sta su bili prije vec tu)... i da bi to izbjegao malo sam gledao po drugim serverima i primijetio za oni kad stavljaju nove skinove stave novu .iwd file (npr. z_mods.iwd) i u tom fileu su ti novi skinovi... pa sam i ja to pokusao i stavio nove skinove u taj file i upload na server i restart.. kad sam htiio uc na server mod je normalno skinulo al nije htio uc u igru.. (ni ikome drugome kog sam pitao) ... koji je problem? jel treba jos nesto napravit da bi server koristio taj file ili sto? molim pomoc brzo...  HVALA!!!

btw.. server je   185.4.149.15:28994  pa slobodno dodite nekad ;)

Re: POMOC!!! Dodavanje skinova.. PLZ
« Reply #1 on: July 31, 2014, 04:01:25 PM »
i jos nesto... zasto mi nece koristit neke skinove? skinem ga sa cfgfactory i editam ga i uploadam na srv i onda me isto ko u slucaju iznad.. nece uc u srv.. a kad je original skin onda radi.. zasto je to tako?
Hvala jos jednom!

*
« Reply #2 on: August 01, 2014, 07:37:45 AM »
provjeri grešku u debug restartu (mam mora biti iskljucen za provjeru greške)
Banner 500x100

*
« Reply #3 on: August 05, 2014, 03:02:11 PM »
provjeri da li su dobre mape unutar .iwd datoteke, moras imat mapu images unutar .iwd datoteke i u toj mapi moras imat .iwi datoteke skinova. Ako recimo kojim slucajem .iwi datoteka nije dobro napravljena prilikom izrade skina zna se dogoditi da se server pokrene, ali se ne moze uc na njega. No kako ti je admin ovdje vec rekao, za pocetak pogledaj debug restart da li ce ti izbaciti kakvu gresku.