Author Topic: Pomoć oko servera  (Read 3437 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

**
Pomoć oko servera
« on: July 11, 2014, 04:46:13 PM »
Jel bi mi iko od vas znao reci kako da promjenim boju od killcama i tekst od start time-a,te kako da stavim kako zahvale na kraju filma.Volio bih da mi to sto prije kazete

**
Promjena Boje killcame-a i Zahvale na kraju Filma POMOČ
« Reply #1 on: July 17, 2014, 09:41:58 AM »
Jel bi mi iko od vas znao reci kako da promjenim boju od killcama i tekst od start time-a,te kako da stavim kako zahvale na kraju filma.Volio bih da mi to sto prije kazete

*
Re: Pomoć oko servera
« Reply #2 on: July 22, 2014, 01:56:22 PM »
Skripte za servere po izboru izradujem, 50kuna za 2 skripte ili simpa bon od 55. :)  Za 100 kuna 5 skripti.
(u cijenu su ukljucene znaci dvije nezavisne skripte, sto znaci 2 razlicite opcije, primjer anti guidspoof i welcome poruke, ili welcome poruke i random poruke na sredini ekrana gore/dolje velikim slovima)

Uvijet izrade je prihvacanje mojih uvijeta da se te skripte ne smiju dalje djeliti niti prodavati drugim vlasnicima servera, kome je napravljena kod njega mora i ostati.

« Reply #3 on: August 14, 2014, 06:06:30 AM »
Paca1998 javi mi se na xf: karkop100

**
« Reply #4 on: August 18, 2014, 07:51:57 PM »
Dobro sada to imam nesta ali sada hocu da mi je finall killcam u drugoj boji i da ja smanjen.server je death squad ip je 185.4.149.15:28985

*
« Reply #5 on: August 20, 2014, 02:19:27 AM »
Ja ti mogu napraviti mod.ff sa takvim killcamom za promod (pml216). :)   (ujedno dobijes popravljene one bugove na lampama na backlotu i crossfire gdje se ne moze ubiti nikog kroz lampe)

Ako te zanima Hrvatski mod (mod je na Hrvatskom jeziku, ali uskoro ce biti i Engleska verzija), slican promodu mozes probati moj mod, vec je ubacen crni killcam, koji ima sjenu samo na gornjoj strani ekrana, dolje nema sjene, i dolje ti pise tko je ubio koga, kao paca vs gogo. http://eqgamers.com/tgpro.php

**
« Reply #6 on: August 28, 2014, 12:36:38 AM »
Mod savrseno radi