Author Topic: Essentials kits ne rade O.o? [Kits improperly definied]  (Read 1697 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

*
Essentials kits ne rade O.o? [Kits improperly definied]
« on: July 11, 2014, 12:15:54 AM »
Dobar dan svima.
Danas sam napravio kitove, negdje 10-tak njih u svom config file-u od essentialsa.
Ali mi dolazi neki error: Kits improperly definied, neznam koji *****, ali sam se mucio oko tih kitova 2 sata!
Em mi neke kitove niti ne zeli ucitat, a kod nekih kitova dodju samo pola stvari.
Evo mog config file-a.
Pa ako moze neko pomoc, NovakCraft :D.

Hostam od hrvatskog hostinga.

*
Re: Essentials kits ne rade O.o? [Kits improperly definied]
« Reply #1 on: July 11, 2014, 09:20:58 AM »
Dobar dan svima.
Danas sam napravio kitove, negdje 10-tak njih u svom config file-u od essentialsa.
Ali mi dolazi neki error: Kits improperly definied, neznam koji *****, ali sam se mucio oko tih kitova 2 sata!
Em mi neke kitove niti ne zeli ucitat, a kod nekih kitova dodju samo pola stvari.
Evo mog config file-a.

Imao si gresku da si napravio dva ista kita pod istim imenom. Popravio sam ti to pa preuzmi popravljen config.

*
Re: Essentials kits ne rade O.o? [Kits improperly definied]
« Reply #2 on: July 11, 2014, 09:43:34 AM »
Novak pogledaj sliku koju cu ti poslat. Tako mi se javi dobijem samo pola stvari od kita.
Dobar dan svima.
Evo mog config file-a.

Imao si gresku da si napravio dva ista kita pod istim imenom. Popravio sam ti to pa preuzmi popravljen config.