Author Topic: MOže mi netko reći kako se zovu ovi pluginovi  (Read 1890 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

**
MOže mi netko reći kako se zovu ovi pluginovi
« on: June 26, 2014, 07:12:44 PM »
1.) Na spawnu bude nekoliko portala i da kada uđeš u jedan da te odvede npr. u HG ili skyblock i jel skyblock bude skroz poseban world ili?
2.) Ono da koliko provode vremena na serveru da dobivaju rank automatski, npr. "Igrajte još 2 dana  i 8 sati da postanjete [Profesionalac]."
3.) Za shop napraviti, bude sign buy i onda neki brojevi/slova i klikne se na sign i dobijes item a pare ti se oduzmu. i kako se podešava konfiguracija tog plugina

Nevezano uz ovo gore pitanje, kako se podešavaju protection stones plugin? Da si ljudi kad skupe novac kupe protection (Coal, Lapis, Diamond) i postave ga i tako im protecta regiju.
** Može li mi netko napisati permission za obicne igrace [Member] ali da je skroz tocno npr. ovaj koji se koristi na WucoCraft.

**
Re: MOže mi netko reći kako se zovu ovi pluginovi
« Reply #1 on: June 26, 2014, 11:28:04 PM »
1.To ti je multiverseportal, pogledaj tut na youtube o tome i za skyblock treba poseban world.
2.To je AutoRank.
3.Udji na essentials u config.yml i ispod kitova pise enableSigns: i svi imaju ovo # samo to skloni i radit ce. Za buy ides ovako:
1.red [Buy]
2.red kolicina
3.red item koji zelis prodat diamond emerald itd...
4.red cijena
Npr.
[Buy]
1
Diamond
$300
Nadam se da si shvatio  ;) .

« Reply #2 on: June 27, 2014, 01:09:43 PM »
A ovo za dija itd stavis plugin trebas namjestit u config kolko zelis da zastiti koji kolko da dode itd... a trebas i plugin vault uz taj da ti radi ;)

**
« Reply #3 on: June 27, 2014, 01:46:16 PM »
Hvala vam, imam jos jedno pitanje, ono kad odes u shop pa bude iznad chesta ovako sign ali bude nacrtan item koji se prodaje, npr. iznad chesta di se prodaje kamen bude ovako nacrtan mali kamen

**
« Reply #4 on: June 27, 2014, 02:00:17 PM »
Mislis item frame? Stavis item frame i item u njega.

« Reply #5 on: June 27, 2014, 02:36:27 PM »
Onaj okvir uzmes stavis ga uzmes item i stavis item al skini plugin da nrmogu to rabijst jer ce ti pokrat sve msm daje protect item frame tak nes ;)

**
« Reply #6 on: June 27, 2014, 03:33:25 PM »
Odlično, hvala vam puno. Ajd jel mi mozes Dino dat svoj skype da te dodam?