Author Topic: samo za admina i ivana novaka  (Read 5200 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

samo za admina i ivana novaka
« on: June 22, 2014, 07:58:15 PM »
Nezz ak mi ne salje poruke vama il nece odgovorit pito sam na hostu i rekli su da pitam admina za moda hosta posto epix vise nije mod rekli ste da kad bude mjesta moze pa molim vas da se javite

Re: samo za admina i ivana novaka
« Reply #1 on: June 23, 2014, 12:35:13 PM »
Dajte se pliz javite!!! :(

*
« Reply #2 on: June 23, 2014, 06:08:08 PM »
Vidim vec da ti nisi sposoban biti moderator na forumu...

« Reply #3 on: June 23, 2014, 09:40:34 PM »
Zasto kaj se tolko pravis ti j***te sam moras ti biti glavni i imari najbolhi seever wucoo ooo boze iss zas nebi i drugi probali?? Rekli su da se javim pa me pitajte nes da probam iss..,.

« Reply #4 on: June 24, 2014, 12:33:13 AM »
Ukoliko si moderator foruma ne znaci da imas najbolji server haha.
AroBlinz - GameMakers Team
Website: http://aroblinz.clanwebsite.com

« Reply #5 on: June 24, 2014, 12:39:18 AM »
Al svejedno trebaju i drugi dobit priliku kiro jel tako svako ima priliku da se dokaze a gledaj ovaj odma vidim da si nesposoban ono po poruci??? Pa neka me nesto ispitaju ko epixa il... Svejedno a ne takvo ppnasanje

« Reply #6 on: June 24, 2014, 12:42:43 AM »
Nemoj vise spitavati onda gotovo kraj gledaj ti moderatori meni nisu ni do koljena dino jesi vidio sta sam ja uradio za summer kakav minigame? e pa uradio sam pravu igricu preko programa na kojima vidim highscore igraca i po tome igraci na mome serveru dobivaju rank :).

« Reply #7 on: June 24, 2014, 12:45:02 AM »
Jesam ljepo si to napravio al svejedno ono wuco ovo wuco ono najbolji srv ima boljih al takvo ponasanje iss fkt nek de,rade admin javi a ovaj suti to je i pametnije na ono za modove cekam ja i jos jedan odgovor vec 2 tjedna valjda ne za aute i to

« Reply #8 on: June 24, 2014, 12:47:47 AM »
Nije wuco najbolji najbolji minecraft server je Minex koliko ja znam.

« Reply #9 on: June 24, 2014, 12:50:09 AM »
A jbms meni je tvoj i karlonez od epixa najbolji ne serete tolko i ljepo je igrat na srvu daj me add na fb dino dolovcak na sliki smo ja i frend da pricamo a admin nek se javi ivan nauci se pristojnosti :P

*
« Reply #10 on: June 24, 2014, 12:46:38 PM »
Dosta svađe. Ciji je najbolji server? Niciji ni jedan server nije toliko KVALITETAN da bi bio najbolji bez obzira na igrače. Dino55 odmah kad si napisao da molis da ti tamo moderatora itd.. sam vidio da ti nisi za to jer MOLIS i otvaras stalno nove teme tako da ti nisi za to.

« Reply #11 on: June 24, 2014, 02:30:42 PM »
isto ko i ti j*** te da te j*** sve bi ti trebao daj sansu za drugoga sta bi tebo napsiat daj mi moderatora il koji k rekli su da se javim adminu ti nisi admin a kolko vidim je neaktivan i to dosta na jednu temu o modivima za server nemozete odgovorit 1 mjesec ...

*
« Reply #12 on: June 24, 2014, 03:00:24 PM »
Trenutno sam ja moderator na forumu, a tako ce i ostat.

« Reply #13 on: June 24, 2014, 03:09:35 PM »
pa da al ima mjesta za jos jednoga kako ste bili ti i filip ti i epix ja sam dobar a nisam takav da velim dajte mi moda ono pa zamolio sam da vidim a ne nisi sposoban ono pa vidi prvo sta znam pa onda reci slobodno

*
« Reply #14 on: July 01, 2014, 12:51:41 PM »
Moj boze, i ti jos pitas za Moderatora na forumu....
Prva stvar ti molis, za to imas crkvu.
Druga stvar ako molis za moderatora to znaci da imas 14 godina ili manje, a oni ne zele djecu u "staff teamu".
Prvo odrasti, skoluj se, nauci se izrazavati i pisati.
Trece koliko po glasu mogu zakljuciti Novak Ivan ima 16+ godina. Kao i ja.
Cetvrto previse postova postavljas, neznas bas previse toga o minecraftu. (Najteza stvar u minecraftu je sastaviti BungeeCord servere i napraviti plugin.) Dokazi da si dostojan Moderatora, pa sastavi jedan BungeeCord, ali nemoj od nekog downloadat, jer BungeeCord mora imat i plugine u sebi. Sve se svodi na jedno : NISI DOSTOJAN NICEGA NA OVOM FORUMU, OSIM POSTERA.
Zato necu biti prost, ali "o***" sa ovog foruma.
« Last Edit: July 01, 2014, 12:53:28 PM by FrenzyCake »

« Reply #15 on: July 01, 2014, 08:17:55 PM »
Hahaha sam se nadaj mene je admin hosta poceo ispitivat i reko mi je da sto da radim i da ce vidjet imam 15g a kaj se javljas ti uopce jel te netko nest pitao ja san pitao admina i ivana a sta bi reko e admin daj mi modaodma pa nisam nepristojan zamolio sam ak mogu dobit da xam dobar ak mogu probat a ne valjda ti bi ee daj mi odma moda sad sve znam bkt

*
« Reply #16 on: July 01, 2014, 09:53:39 PM »
Hahaha sam se nadaj mene je admin hosta poceo ispitivat i reko mi je da sto da radim i da ce vidjet imam 15g a kaj se javljas ti uopce jel te netko nest pitao ja san pitao admina i ivana a sta bi reko e admin daj mi modaodma pa nisam nepristojan zamolio sam ak mogu dobit da xam dobar ak mogu probat a ne valjda ti bi ee daj mi odma moda sad sve znam bkt
Nauci se pisat ;)

*
« Reply #17 on: July 01, 2014, 11:24:37 PM »
Dino55 budimo realni Moderator na ovom forumu neces biti...

*
« Reply #18 on: July 02, 2014, 10:41:52 AM »
Ivane ako ja mogu samo da pitam nesto da mi pomognes oko konzole nesto mi nece sve sam uradio kako si rekao u videu i nece ajde pls pomozi imam te na skype pls javi se brzo treba mi tvoja pomoc ? :(

« Reply #19 on: July 02, 2014, 05:08:48 PM »
ivan al mene je admin nest pitao vec sta znam o vps itd i da budem aktivan 1 tjedan na hostu :D

*
« Reply #20 on: July 02, 2014, 10:23:00 PM »
ivan al mene je admin nest pitao vec sta znam o vps itd i da budem aktivan 1 tjedan na hostu :D
Bravo za tebe  :)

« Reply #21 on: July 02, 2014, 10:24:33 PM »
Hvala :)