Author Topic: zass ste takvi????  (Read 3334 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

zass ste takvi????
« on: May 01, 2014, 11:55:40 AM »
Ja se javim za moda ovi s maila veliju da ga mogu dobit da se javim novaku i adminu oni mi ne odgovaraju na porue stavim jedan post ne javi se niko stavim drugi i onda ga obriseju pamislim fkt e ni javit se nemogu valjda dodu deset milijarda eura da se nemogu ni javit e dajte odgovorite vise pliizzzzzz

*
Re: zass ste takvi????
« Reply #1 on: May 01, 2014, 04:58:44 PM »
Dino znaci ovako prvo mi reci koliko imaš godina, a po tvojem spamanju i otvaranju svaki dan nove teme vidim da nisi sposoban biti Moderator na forumu.

« Reply #2 on: May 01, 2014, 06:23:54 PM »
Dino ti moderator,jel to neki vic ili? prvo rusis drugima servere,spamas da hoces biti moderator,nisi strpljiv,jel znas uopste o pluginima,verzijama i ostalo?Malo pogledaj Ivana Novaka drzi se svojega servera a ne da ide na druge servere i trazi da ti netko da da mu rusis server.
Mislim da je ovo 1. rjesenje zasto neces dobiti moderatora.
AroBlinz - GameMakers Team
Website: http://aroblinz.clanwebsite.com

*
« Reply #3 on: May 01, 2014, 06:53:02 PM »
Dap dobro ti je CroXxOne rekao :).

**
« Reply #4 on: May 01, 2014, 06:53:29 PM »
dino i ja sam se prijavio i nisam dobio odgovor i nisam spamao sa 100 tema.

fb.com/discretcrew pridruzi se vec danas districtcrew zajednici!

« Reply #5 on: May 01, 2014, 08:11:48 PM »
Imam 14 godina, znam fkt sve i nisam bas spamo otvorio 2 teme jer se nisu javljali oprostite al su mi na mailtu rekli da pitam a niste odgovorali 1tjedan na poruke pa sam pito tu, hackao srve ja nisam meni su namjestali i zato sam zatvorio srv i otvorio novi i stavio oppasword jer su mi ddos i forceop imali i hackali srve i onda su stavljali da smo mi hackeri jer smo uzeli sarmi igrace kad smo objavili da djelimo rankove na njihovu fb stranicu i onda su nam hackali onaj i*** i onaj yugocraft volris mc filip i kompanija... Hocu pomoc i znam dosta toga pitajte sta ocete rado bih pomogao i oprostite još jednom zbog spama evo i isprike svima tima koje se to dogodilo i tebi croxxone eto ;D

**
« Reply #6 on: May 01, 2014, 09:03:48 PM »
da to je istina force op nepostoji ja sam cuo da postoji neka fora da si das op preko neke komande.

fb.com/discretcrew pridruzi se vec danas districtcrew zajednici!

« Reply #7 on: May 01, 2014, 09:35:25 PM »
kako god oni su se nekakko opali stalno al vise nemam problema tih

« Reply #8 on: May 02, 2014, 07:33:14 AM »
novak jel mogu onda? pitaj me sta oces i kazo sam vam to nisam ja radio kunem se

*
« Reply #9 on: May 02, 2014, 09:23:25 AM »
novak jel mogu onda? pitaj me sta oces i kazo sam vam to nisam ja radio kunem se
Dino nazalost ne. Sada smo moderatori Epix i ja i stignemo svakom klijentu koji treba pomoć odgovoriti na njegov problem ili bilo šta drugo. Ukoliko ćemo trebati još jednog Moderatora dobiti ces obavijest o tome.

« Reply #10 on: May 02, 2014, 09:33:32 AM »
ok, :( a kako su rekli ovi na mail da mogu?

*
« Reply #11 on: May 02, 2014, 09:56:48 AM »
ok, :( a kako su rekli ovi na mail da mogu?
Rekli su da se obratis meni i ja sam ti lijepo odgovorio.

« Reply #12 on: May 02, 2014, 12:10:29 PM »
Ok... al cim se nes otvori zovi pliz :D