Author Topic: Server Violation Problem  (Read 4696 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

*
Server Violation Problem
« on: April 23, 2014, 10:27:21 PM »
znaci na server radi sve normalno samo mi spama po cjelom ekranu Server  Violation: Modified  IWD Detected evo slike http://zaslike.com/files/ip4lyvkgd9w95lx5psm.jpg  Kako mogu da to rjesim?

*
Re: Server Violation Problem
« Reply #1 on: April 24, 2014, 03:21:51 PM »
Pokušaj sa rcon komandom /rcon promod_mode custom_public, a ako ne pomogne onda probaj skinuti drugi promod koji nije direktno sa codpromod.com stranice ili jednostavno editaj nečiji promod

**
« Reply #2 on: August 28, 2014, 11:36:38 AM »
updataj si pb ili pogledaj u debugu sigurno postoji neka greska ili zaljepi nama ovdje da mi pogledamo

*
« Reply #3 on: February 06, 2016, 06:44:02 PM »
meni izbacuje server violation: punkbuster disabled

*
« Reply #4 on: February 06, 2016, 08:17:27 PM »
Zato sto ti je iskljucen punkbuster a upaljen ti je match mod u promodu. Upali punkbuster u gamepanelu.
« Last Edit: February 07, 2016, 06:16:50 PM by gogi21 »

*
« Reply #5 on: February 07, 2016, 05:33:11 PM »
jesam i radi tako,, naravno sad punkbuster izbacuje sa servera ljude a imaju instalirani punkbuster,, ne znam zasto to,,

i da ne otvaram novu temu jel moze odgovor kako da iskljucim uv,artiljeriju i helikopter na obicnom modu

*
« Reply #6 on: February 07, 2016, 06:20:51 PM »
Moras napisati koji reason pise kada kika igrace, ne mogu ti ovako rec sto da napravis ili da probas napravit.

Sto se tice ovog drugog pitanja, ako je Hardcore onda imas u server.cg-u nesto tipa hardpoint. Trazi to i stavi nulu umjesto jedinice.
Sve postavke sto hoces ugasiti ili promijeniti radis u server.cfg-u ako je hardcore, modwarfare ili softcore server. Vecinom su ti imena onim set komandi u server.cfg-u uvijek ime onoga o cem se radi.
Recimo hoces ugasiti snipere, jednostavno potrazis rijec sniper u server cfg i pise ti recimo tipa set allow_sniper "1", ti samo stavis "0". Tako je i za sve druge stvar.

« Reply #7 on: February 07, 2016, 06:52:46 PM »
Updateaj punkbuster na serveru. To ce vjerojatno rijesiti problem.

*
« Reply #8 on: February 07, 2016, 07:41:03 PM »
Updateaj punkbuster na serveru. To ce vjerojatno rijesiti problem.

stisnio sam pbs update,ugasio sam prvo server kako i pise da treba i onda stisnio update,,koliko sad moram cekati?