Author Topic: iw3mp.exe Stalno prestaje raditi!?  (Read 4507 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

**
iw3mp.exe Stalno prestaje raditi!?
« on: March 26, 2014, 12:54:47 PM »
Pozdrav,

Znam da ovdje nije bas u redu postati ovo jer ovo je ipak forum za Hrvatski Hosting i za pomoc oko toga,ali stvarno vise ne znam ni koga da pitam i kako da rijesim. Naime CoD4 sam instalirao prije mozda jedno 2 i pol tjedna i sve je radiolo savrseno (Igrao sam prije CoD4 pa prestao 8 mjeseci i opet instalirao). Jedne nedjelje igram CoD4 naigram se i iskljucim komp (Prije jedno 10 dana) i sljedeci dan upali mi idem igrati preko Xfire-a i kada trebam birati timove uvijek iw3mp.exe prestane raditi. Znaci uvijek kada trebam timove izabrati on prestane radit. Odem na normalan MultyPlayer server igram sa igracima,ali ne preko XFire-a i sve radi. Proba osam obrisati profil,promjeniti Cd Key,reinstalirati cod4 i svaki put iw3mp.exe prestaje raditi ali nekako mi cudno samo XFire igre. Jel ima mozda nesto u Patch-evima ili nesto drugo?

Ako moze da ne lockate temu jer stvarno vise ubijam se od dosade jos sada dok sam bolestan,pa ako je netko imao ovakav ili slican problem ili zna ovo rijesiti moze bilo kakva pomoc.

Gledao sam i na YT kako to popraviti i skidao one njihove iw3mp.exe ali nije pomogle mada je i istina tamo su videji dosta stari!

*
Re: iw3mp.exe Stalno prestaje raditi!?
« Reply #1 on: March 26, 2014, 03:26:41 PM »
Jesi li probao reinstalirati xfire pošto je izgleda u njemu problem?

**
« Reply #2 on: March 26, 2014, 03:34:45 PM »
Nisam evo idem sada. Sada malo prije gledam vise nece ni normalno ni ovi serveri obicni koji su prije mogli,a ja sam bio cak copy Ip sa XF pa u cod i u knzolu /connect Ip ni to nije htjelo

Ali idem probat reinstal xf mada ne vjerujem bas da ce rijesiti ali nema veze probat cu :)

EDIT:Reinstall sam i XF i dalje pada iw3mp.exe
« Last Edit: March 26, 2014, 03:45:14 PM by Norby »

*
« Reply #3 on: March 26, 2014, 04:09:51 PM »
Za crashanje iw3mp.exe u 99% slucajeva je samo jedan problem, a to je zvucna kartica.

Ako reinstall xfire ne pomogne probaj iskopcat sve iz zvucne (mikrofon, slusalice, zvucnike, sve sto imas) to napravi dok komp radi, restartaj komp i kada se potpuno windows digne ukopcaj natrag sve i probaj. Ako ti i tada ne bude htjelo reinstaliraj drivere od zvucne.

**
« Reply #4 on: March 26, 2014, 06:48:09 PM »
Gogi evo samo da kažem ty :) probat ću to napraviti čim budem mogao. Pišem ovo samo da znaš da sam pročitao :)

**
« Reply #5 on: March 26, 2014, 11:07:56 PM »
Kao sto gogi kaze zvučna kartica je vecinom kriva za takve stvari, mozes probati i ovo, ako imas win7 kao i vecina onda idi na Control Panel ides na sound tool kliknes na recording tab, desni klik i izaberi View disabled devices i omogućiš stereo mix