Author Topic: GoPRO'Clan - Traži sponzora!  (Read 2889 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

**
GoPRO'Clan - Traži sponzora!
« on: October 08, 2010, 01:07:30 PM »
Ime klana: GoPRO'Clan since '07
Web: www.gopro.com.hr
Kontakt: mrdado@live.com ili dado@gopro.com.hr

Pozdrav, mi smo CoD2 (uskoro i CoD4 klan) osnovan još 2007. godine, ali pod drugim nazivom. 2010. formiramo klan u novo ime, izrađujemo web, tražimo sponzore te krećemo sa boljom i ozbiljnijom igrom. Donedavno smo krenuli i CB, odigrali par warova ali pošto je počela škola odustali smo te tijekom zimskih praznika krećemo sa CoD2 i CoD4 timom ozbiljno igrati.

Trenutno posjedujemo 4 sponzora koja su vidljiva na našem websajtu. Jedan sponzor nam je osigurao webhosting, a ostala tri su nam osigurali jedan slovenski public server od 32 slota, jedan slovenski cb pub server od 12 slot i jedan njemački pub od 12 slotova. Kao što vidite mi smo hrvatski klan stoga bi nam trebalo sponzorstvo za 20 slot hr public server. Prodavali bi vaše servere preko affilate linkova, a reklamirali bi vas na našem webu, fejs grupi (100 000+ članova), xfire find war grupi, našim serverima itd. Cilj nam je našim publicom unaprijediti cod2 scenu, napraviti nešto drugačije za naše gamere. :)

Eto da ne duljimo više, nadamo se pozitivnom odgovoru. Lijep pozdrav

**
Re: GoPRO'Clan - Traži sponzora!
« Reply #1 on: October 09, 2010, 01:37:46 AM »
Imate tri sponzorirana servera,pa kaj vi jos ocete boktee

**
« Reply #2 on: October 23, 2010, 02:33:07 PM »
zero, malo si naporan dečko. prestani komentirati svaki klan bez veze. hvala

**
« Reply #3 on: October 23, 2010, 06:08:59 PM »
jeje sry pro :p

*
« Reply #4 on: October 23, 2010, 08:54:53 PM »
on iskreno komentarise,fino kaze sta valja,sta ne valja....@dado vi ste malo bezobrazni,ima i boljih klanova od vas koji nemaju ni jedan server..a vi tu stali trazit sponzora a imate 4...ccc

*
gamefusion.Clan since 2009
« Reply #5 on: December 14, 2010, 01:04:59 PM »
Mi smo CoD2 clan necu rec da smo pro jer to znaci poremeceno reterdirane osobe
Reci cu samo med skill
http://www.xfire.com/clans/cnns/
ovo je nas clan web nije usavrsen do kraja iradi nam je novi logo, forum TS3 on
Ali kao svaki klan sa med skil treba imati server pa ako ste zainteresairani da nas sponzorirate mozete se javiti na XF:nikolamamic
ili E-mail:nikola1930@live.com
To je sve od mene o nama