Author Topic: SarmaCraft  (Read 2759 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

SarmaCraft
« on: February 18, 2014, 08:13:37 PM »
svi ste možda upoznati sa serverom sarmacraft koja rusi svima servere pa eto meni je vec srusila preko 200 puta za redom (grifala spawn,zbrisala permissione,DAVALA SI OP) jer postoji nekakva zastita jer ja sam to prijavio supportu vec 200 puta i nista...
Zanima me novak,kako si ih se ti uspio rijesit sarme?

*
Re: SarmaCraft
« Reply #1 on: February 18, 2014, 08:57:29 PM »
SarmaCraft ni ne spada u minecraft. Oni su sramota Minecrafta. Kako sam se zastitio? Nikako :). Samo nemam svoje admine i moderatore i ni jedan rank koji ljudi kupuju nema ban, wand, kick, mute i slicno.

« Reply #2 on: February 18, 2014, 08:59:15 PM »
znam,ali skoro pa ni moji nemaju kolko ja znam oni imaju neku foru da dobiju opa na nekom nicku S_T_A_L_K_E_R.Pokusao sam vec 100 puta i ude onaj ludnica i bana pola servera...

*
« Reply #3 on: February 18, 2014, 09:01:21 PM »
Lol taj je danas nick uso na moj, ali naravno meni nemogu nista :).

« Reply #4 on: February 18, 2014, 09:05:56 PM »
a znam... sada idem nać cjelo osoblje tog servera i banat ih i banat im ip... jer kolko ja vidim drugog izlaza nema

**
« Reply #5 on: February 20, 2014, 08:39:10 AM »
Da, istina je sto pricate, jedina zastita ti je poskidat SVIMA admine i OP-ove, samo sebi ostavit Ownera i OP, OBAVEZNO: ocistiti users.ini jer su se mozda negdje zavukli sa permisijom *! i stavit jako dobru sifru na acc... i to je to, jer oni samo provaljuju sifre tvojih admina i ulaze, tako su i meni, ali ja radim backupove cesto, a i vise nemogu jer sam poskidao admine :) i dao membere :P
Sretno sa serverom!

Fail sarmacraft o/

Rijesavam SVE probleme sa Minecraft-om :)