Author Topic: Zelim Custom Mapu  (Read 3796 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

**
Zelim Custom Mapu
« on: January 15, 2014, 09:56:25 PM »
moze mi netko jednostavno objasnit kako ubacit custom mapu na server
hvala

*
Re: Zelim Custom Mapu
« Reply #1 on: January 16, 2014, 11:37:17 AM »
kreiraj mapu usermaps u cod4 folderu i u nju uplodaj custom mapu koju zelis (obicno ta mapa se nalzi u folderu sa imenom mp_imemape i unutra su dvije .ff i jedna .iwd datoteka)

**
« Reply #2 on: January 16, 2014, 05:51:00 PM »
daj bolje objasni plz svaki korak plz

**
« Reply #3 on: February 19, 2014, 11:21:35 PM »
Znaci ako si skinuo mapu recimo highrise, kad ju odzipas imas folder mp_highrise i u njemu dvi ili tri datoteke tipa mp_highrise.ff i mp_highrise.iwd i to ne diras....i sad zavisi imas li koji FTP program stavis unutra IP servera i lozinku,potrazis mapu usermaps i onda folder mp_highrise potegnes u nju da se iskopira, ako nemas nikakav FTP program mozes to napraviti i na ovaj nacin...ulogiras se u gamepanel ides na server options..kliknes na webftp  i oznaci i kopiraj link koji ti je slican ovome ftp://srv5637:lozinka@ipservera/cod4_5637 ,zatim otvoris my computer i gore na adress bar kopiras taj link i stisnes enter, sacekas par sekundi i pokazat ce ti se datoteke koje ti vidis kad se ulogiravas preko gamepanela, pronades mapu usermaps,otvoris je i samo s desktopa primis i potegnes mapu mp_highrise u prozor gdje ti je otvorena mapa usermaps,sacekas da se iskopira i na server.cfg uneses tu mapu za rotaciju

**
« Reply #4 on: February 20, 2014, 09:48:35 AM »
Hvala puno :D
a dali znas kako instalirati mod recimo zombi mod ili nesto takvo?

**
« Reply #5 on: February 21, 2014, 12:21:49 AM »
Nema na čemu,nadam se da ti je pomoglo, zombi mod primjerice RotU? Eto danas sam imao priliku cak igrati mod infect3d da jednog na pocetku runde igra izabere da bude zombi, i taj mora ubijati druge igrace da ih pretvori u zombije,nesto slicno sto je bilo napravljeno za CoD2, ali eto modova ima koliko zelis stoga koji te zanima? Ja osobito preferiram RotU jer ga dosta igraca igra, i ne mozes s tim fulati....mozes skoknut i do mojega servera da vidis kako to funkcionira samo problem sto nemas takvog moda za skinuti koji je na serveru

**
« Reply #6 on: February 21, 2014, 09:27:07 PM »
nenene ja nezelim rotu to je bzvz ja zelim alpha x (pogledaj na youtube-u) zanimljivo je i ima hrvataski server jedan alpha x :D

**
« Reply #7 on: February 22, 2014, 11:59:50 PM »
pogledaj si na ovoj stranici imas dosta zanimljivih modova http://www.moddb.com/downloads?filter=t&kw=Search+...&type=def&game=10045 , izaberes mod koji zelis skines ga....odzipas...na svojem serveru na FTP vezi napravi si mapu primjer andrej_zombies ili slicno i unutra uplodaj datoteke koje si odzipao, sve sto moras je nakon toga konfigurirati server.cfg (preporucam da server.cfg preimenujes u neko drugo ime slicno poput SeR34983Hjre.cfg da ti se ne moze haxat server) i na game panelu postavis si na edit settings moras staviti mod znaci stavis mods/andrej_zombies  i pod start cfg stavis preimenovani server.cfg(preporucam da nikad ne pises rcon lozinku u server.cfg,nego je samo stavi lozinku pod start rcon i to je to)

**
« Reply #8 on: February 23, 2014, 03:13:09 PM »
Ok, hvala probat cu, al trenutno mi dobro ide s promod serverom posjeti ako hoces 185.4.149.20:29089

**
« Reply #9 on: February 23, 2014, 11:53:38 PM »
budem bacio oko, ako zelis mogu ti i pokazati OW2 mod koji ima oko 13 razlicitih gameplaya, od standarda TDM,SD,CTF, pa sve do Infected,cranked,one in the chamber itd

**
« Reply #10 on: February 25, 2014, 03:57:02 PM »
ajde moze ;D