Author Topic: Pogledajte koje lowse je hrvatski hosting sponzorirao :)  (Read 3968 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

**
Pogledajte koje lowse je hrvatski hosting sponzorirao :)
« on: September 11, 2010, 04:02:24 PM »

eo koga ste sponzorirali ... mislim da je ovo dovoljno da s2010 team dobije sponzorstvo!.. a sukoro cu da vam stavim i sliku kada budu prihvatili

Re: Pogledajte koje lowse je hrvatski hosting sponzorirao :)
« Reply #1 on: September 12, 2010, 01:38:06 AM »
Nije moje da se mijesam , ali kakve veze ima ako ste ih dobili 21:3 nije toliko vazan skill klana nego koliko je klan popularan i koliko reklamira sponzora , pozz

**
« Reply #2 on: September 12, 2010, 10:19:12 PM »
pa ja ih necu reklamirati ako mi nedaju server ... a mogu da pruzim mnogo bolju reklamu i sve ostalo :)

*
« Reply #3 on: September 14, 2010, 12:43:48 AM »
haha..decki konflikt ce doc preofirni ste krivi demo gg:)

*
« Reply #4 on: September 15, 2010, 01:32:01 AM »
joj al pacino NIKAD U ZIVOTU SVOM NISI CB ODIGRO I KURIS SE TU MOLIS DOBRE IGRACE DA TI UDJU U CLAN ....lowaro..

*
« Reply #5 on: September 16, 2010, 02:01:13 PM »
jednostavno nisam mogao da na ovo neodgovorim ...

ti ocito nikad nisi imao sponzora i ocito nemas nista u glavi a koliko vidim jos se jedan od mnogih nonamera... ako ste pobijedili decke 21:3 kakve to veze ima s icime...
Ako decki mogu pruzit super reklamu sponzoru te ako su stvarno posjeceni kakve veze ima igra...
Sta meni znaci sto moj clan ima 32 awarda ako ja neam 200 posjeta dnevno na webu,sta mi znaci ako niko nije cuo za mene... jednostavan primjer... neznam zasto silom pokusavas obrukat decke,zasto si ljubomoran?

POTRUDI SE I TI I DOBI SPONZORSTVO!

inace nepoznam nikog od vas tak da me cisto boli burgija samo nisi fer...
a jos ako se osjetis uvrijedjenim u ovom komentaru onda si fakat nolifer...

**
« Reply #6 on: September 16, 2010, 04:04:40 PM »
uvredjen sam skroz ... no lifer niksam ... imam devojku ... idem u gimnaiju ... a pola vas ide u tehnicke i masinske skole .. za automehanicare i autolimare ... jeste demo je slucajn ostavljaen pogresan ... jer dezkiii... se naljutio zbog nas.. i sada nece dat demo .. mozes i pogledat da je izasao iz clana .... imamo sponzora .. i to 2 .. kgb - public server .. i hiperz cb server ... zelim jos servera ... jer se ovaj hiperzov posle 15 minuta gasi kad nije neko na njemu .. msm niej to problem oni radi kad na njemu ima neko non stop .. ali eto .. vama u inat zelim jos jedan server ... usput ... deno nemoj se hvalit awardima ... ja sam rekao da mogu da pruzim reklamu .. ti si trebao rec .. da ne mozes pruzit reklamu .. a ne da pricas o nagradama ... koje se dobio dok se jos mogao kupit codehook .. dok niej bilo uac2 .. otakko je izasao uac2 .. ne vidjam te da igras nesto mnogo .. ili je to sto ja mnogo ucim pa idem malo na xfire .. ili ne igras zbog uaca .. nes jeste ... invisible ... vi ste sp***li skroz .. dokazali da ste low ... a drugi klanovi kao sto su imposs i dragasi .. itd ..  i igraci koji znaju da igraju .. mogu vam reci da nismo haxeri .... idiite kupite zivot na x22 stranici ...i nemojte bit ljubomorni i nervozni .. idite malo napolje prosetajte malo .. ili ucite za skolu .. i ako masin-bravar nije neka skola ... ali ok ... mwaaaaa   :)

**
« Reply #7 on: September 16, 2010, 04:10:01 PM »
i da zaboravio sam ovom norisu odgovorit .. nikad nisam cb odigrao jer imam od 2 do 22 fpsa ... eo ti i dokaza . . .   

za sve vas sam pro .. svi mozete da mi se sagnete .. ili da mi ga vasa mama zaostri ... ajde no lifercici ... <3  ... prvo pogledajte sebe pa onda nesto recite drugima .... KOMPLEKSI SU NEIZLECIVI!

*
« Reply #8 on: September 17, 2010, 09:11:12 PM »
inace neigram vec duze vrijeme a awarde sam postigao kroz 4 godine tako da...
i onak reda radi kakve uac ima veze uac je bypassan malte ne cim je izaso...
al bmk,samo sam reko da nepokusavas obrukat decke na osnovi 1 wara...da ste ih 100 puta dobili nema veze ako oni mogu pruzit bolju reklamu i gg...

**
« Reply #9 on: September 17, 2010, 11:32:58 PM »
omg ... p ja sam rekao da ne pruzaju niakkvu reklamu .. jer nista od njih ja nisam video .. i rekao sam da mogu da pruzim mnogo bolju reklamu