Author Topic: njemacki serveri  (Read 2435 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

**
njemacki serveri
« on: May 16, 2013, 04:22:36 PM »
Gospodo ajd molim vas,bilo bi ljepo od vas da kad netko uzima servere kod vas da im kazete da se ne uzimaju serveri sa njemackim IP-on,jer su stalno pod dos napadima ,ili da  se placa onoliko koliko je server online,a hvala bogu to je malo....vec dva mjeseca je tako,mislim sramota.

**
Re: njemacki serveri
« Reply #1 on: May 18, 2013, 01:22:45 AM »
ja imam njemacki server 3,4 dana i nisam ni jedamput primjetio da lagga a pogotovo da je offline, mislim da ddos 1 servera nebi trebalo imat efekta na cijeli hosting..

**
« Reply #2 on: May 18, 2013, 03:58:44 PM »
dal imas mozda to na ovom IP-u   176.57.141.48 ?  jer na toj adresi se nalazi 10 servera i svi su dole,ocito providere boli ona stvar kad to ne mogu rijesiti ni nakon dva mjeseca,onda bolje da smanje cijenu ili prebace na drugi IP jer je ovaj  smece

*
« Reply #3 on: May 18, 2013, 11:47:02 PM »
dali ti uopce imas server ili si neki administrator jer ako imas server onda si sigurno dobije email obavijest prema kojoj si se mogao javiti za riješenje problema?
Banner 500x100

**
« Reply #4 on: May 19, 2013, 12:24:14 PM »
Oj majstore,pa gle ti si administrator tu,zar ne bi ti trebao znati po mojim podacima imam li sever ili ne? uglavnom da imamo 2 servera jednog ja imam a na drugog imamo dva zajedno,tek toliko da se zna......za taj navedeni IP se vec pisalo i na email,i pisalo se tu (ali su tu brisani,kada se oštro kritiziralo),mislim gle ako trebate nekoga stručnog da se proba nešto napraviti shell  ili nes