Author Topic: Sponzorisanje za s'2010|Team  (Read 2952 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

**
Sponzorisanje za s'2010|Team
« on: September 09, 2010, 10:32:17 PM »
Ime klana: s'2010|Team
Tag klana:s'2010|Team
Website klana: www.s2010.net.tc  [USKORO NOVI WEBSITE KLANA,UNIKAT,SA CMSOM HTMLOM]
Clanovi klana:infYY,AL Pacino,IMPOSS ALPH3k,Blitz,ncs d3mon,denxzz,gumzye,jin,klempaaa,MarkaN,CRO DELIRIUM Nick,AZERTY tyria,big poppa,Razbijac,rhcp,NIGHTWISH TiTo,Aktrona weirdo,BUSTED shAke

storija teama je veoma zanimljiva i dugacka.Krenucemo redom.Klan je osnovan 4.12.2009 godine.Osnovao ga je Ivan ''CICO'' Cicvaric koji vise nije u klanu.CICO i klempo su bili zajedno administratori,a klan se zvao s1ck x clan.Kasnije su se menjali admini ali jedini koji je uvek verovao u klan je bio klempo.klempu se kasnije pridruzio Piva koji je i dans admin i covek koji je mnogo doprineo ovom klanu.Takodje se prikljucio i AL Pacino,klempov brat,koji je jedan on najzasluznijih za oporavak ovog tema.Mnogi se pitaju zasto nick s'2010 ako smo osnovani 2009,EVO ZASTO.Team je doziveo totalni REBORN u 2010 godini.Dobio je sponzorisane servere,teamspeak i web.Kasnije se team aktivirao i na CB-u.U klanu se nalaze igraci raznoraznih nacionalnosti Holandjana,Ceha,Srba,Hrvata,Bosanaca,Slovenaca,Turcina.Danas je ovaj klan jedan od jacih i sada razposlaze sa 1 Crack Game Serverom,1 TS serverom i ovim websiteom.Nadamo se da ce ovaj klan dugo dugo opstati!

Mi bi smo vas,za uzvrat,reklamirali na nasem webu,xfire statusima,bind in game,tag in game,raznim forumima,webovima,shoutboxovima,radio stanicama,i na nasem CB linku - itd.

Ovo bi pomoglo razvoju naseg team-a.Ne bi smo morali dugo da trazimo CB matcheve i da brinemo o tome.Mogli bi smo da vezbamo taktiku na serveru i ostale stvari potrebne za bolju igru i pobedu.Takodje mislim da bi smo vama mnogo pomogli u radu sa svim ovim reklamiranjem...A bio bih i veoma aktivan an forumu. CB link ->  http://clanbase.ggl.com/claninfo.php?cid=1970603

Mi imamo velike ambicije a jos vece i bolje igrace.Nadam se da ce te nam izaci u susret i dati nam jedan 12 slotova ORG server hostan u Nemackoj! Hvala!  contact - mail : mrsodmene@gmail.com

**
Re: Sponzorisanje za s'2010|Team
« Reply #1 on: September 12, 2010, 12:47:31 PM »
Mi imamo velike ambicije a jos vece i bolje igrace.Nadam se da ce te nam izaci u susret i dati nam jedan 12 slotova ORG server hostan u Njemackoj. Hvala!
nije da se guram di mi nije mjesto al vi ste balav,neozbiljan skroz i low klan. Dok za vrijeme wara gubite, pocnete vrijedat sve zive i nezive. Psujete ko kocijasi. Kao imate proo ekipu a moj klan vas rastavio ko beba zvecku. I onaj tvoj klempo lowara teska
Evo i dokaza vaseg ponasanja za vrijeme wara

www.zeroboyy.byethost9.com/index.php?site=clanwars_details&cwID=3

Pa ne bih vas sponzorirao ni wc papirom...
« Last Edit: September 12, 2010, 12:55:39 PM by zero »

**
« Reply #2 on: September 12, 2010, 10:16:58 PM »
to je pcw,...klempo je moj brat i ima 10 fpsa ... pa se unervozi .. inace nas dvojica ne igramo cb ... i razbili bi vas ko beba zvecku na cbu :)

**
« Reply #3 on: September 12, 2010, 10:32:17 PM »
Hehe mozemo za vikend dogovorit cb?
4v4 ili 5
:)

**
« Reply #4 on: September 13, 2010, 03:37:40 PM »
da .. ofc .. koliko ptsa imate? ... moze i cb link ...