Ime klana: s'2010|Team
Tag klana:s'2010|Team
Website klana:
www.s2010.net.tc [USKORO NOVI WEBSITE KLANA,UNIKAT,SA CMSOM HTMLOM]
Clanovi klana:infYY,AL Pacino,IMPOSS ALPH3k,Blitz,ncs d3mon,denxzz,gumzye,jin,klempaaa,MarkaN,CRO DELIRIUM Nick,AZERTY tyria,big poppa,Razbijac,rhcp,NIGHTWISH TiTo,Aktrona weirdo,BUSTED shAke
storija teama je veoma zanimljiva i dugacka.Krenucemo redom.Klan je osnovan 4.12.2009 godine.Osnovao ga je Ivan ''CICO'' Cicvaric koji vise nije u klanu.CICO i klempo su bili zajedno administratori,a klan se zvao s1ck x clan.Kasnije su se menjali admini ali jedini koji je uvek verovao u klan je bio klempo.klempu se kasnije pridruzio Piva koji je i dans admin i covek koji je mnogo doprineo ovom klanu.Takodje se prikljucio i AL Pacino,klempov brat,koji je jedan on najzasluznijih za oporavak ovog tema.Mnogi se pitaju zasto nick s'2010 ako smo osnovani 2009,EVO ZASTO.Team je doziveo totalni REBORN u 2010 godini.Dobio je sponzorisane servere,teamspeak i web.Kasnije se team aktivirao i na CB-u.U klanu se nalaze igraci raznoraznih nacionalnosti Holandjana,Ceha,Srba,Hrvata,Bosanaca,Slovenaca,Turcina.Danas je ovaj klan jedan od jacih i sada razposlaze sa 1 Crack Game Serverom,1 TS serverom i ovim websiteom.Nadamo se da ce ovaj klan dugo dugo opstati!
Mi bi smo vas,za uzvrat,reklamirali na nasem webu,xfire statusima,bind in game,tag in game,raznim forumima,webovima,shoutboxovima,radio stanicama,i na nasem CB linku - itd.
Ovo bi pomoglo razvoju naseg team-a.Ne bi smo morali dugo da trazimo CB matcheve i da brinemo o tome.Mogli bi smo da vezbamo taktiku na serveru i ostale stvari potrebne za bolju igru i pobedu.Takodje mislim da bi smo vama mnogo pomogli u radu sa svim ovim reklamiranjem...A bio bih i veoma aktivan an forumu. CB link ->
http://clanbase.ggl.com/claninfo.php?cid=1970603Mi imamo velike ambicije a jos vece i bolje igrace.Nadam se da ce te nam izaci u susret i dati nam jedan 12 slotova ORG server hostan u Nemackoj! Hvala! contact - mail :
mrsodmene@gmail.com