Author Topic: Restrikcija oružja - pitanje  (Read 2535 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

**
Restrikcija oružja - pitanje
« on: September 08, 2010, 11:09:47 PM »
Koristim se Mani Admin Pluginom i određena oružja su mi tom pluginu stalno restrictana (primjer AWP).
- Zanima me kako da napravim da na nekim mapama kao sto su awp_lego i dr, da se AWP sam odrestricta dok traje ta mapa.???
- Isto tako me zanima kako da recimo u de_dust 2 i drugim de mapama napravim da automatski dozvoli 1 ili više AWP po timu a da ne mora admin stalno to dozvoljavati.
(Ova dva pitanja se odnose najviše na to kad nema admina na serveru a igraci si biraju AWP mape da im server sam odrestricta AWP buducije stalno u Mani Pluginu restrictan.)

Hvala

*
Re: Restrikcija oružja - pitanje
« Reply #1 on: October 06, 2010, 11:37:33 AM »
Imas od evena mod za takve sitnice....Znaci u txt filu dodaj mapu i kopiras oruzila i tog mani fila koja ce na toj mapi bit restriktana a koja ne :)

**
« Reply #2 on: October 19, 2010, 08:46:31 AM »
Imas od evena mod za takve sitnice....Znaci u txt filu dodaj mapu i kopiras oruzila i tog mani fila koja ce na toj mapi bit restriktana a koja ne :)

Nije mi bas jasno sto moram napraviti ali u svakom slučaju hvala na trudu.

**
« Reply #3 on: November 08, 2010, 03:02:06 PM »
Da bi npr. htio da se na dd2 koristi 1 awp moras otvorit txt dokument koji se nalazi u cfg/mani_admin_plugin/  a to je default_weapon_restrict.txt.Kad ga otvoris moras stavit // ispred awp:
Code: [Select]
// awp Sljedeci je korak da u /maps/cfg folderu napravis cfg sa imanom mape ( de_dust2.cfg, de_inferno.cfg...) kad to napravis otvori ga i napisi u novi red :
ma_restrict awp 1
A da bi unrestiktao awp na awp_lego,otvori  /maps/cfg  folder i napravi awp_lego.cfg i u njega stavi
ma_unrestrict awp
Da bi ti awp bio restriktan moras u AUTOEXEC.CFG stavit
ma_restrict awp ili ti nece radit!!
« Last Edit: November 08, 2010, 04:44:52 PM by marin550 »