Author Topic: Game Panel-Instalacija/Reinstalacija CS1.6 public servera /Hrvatski Serveri/  (Read 2604 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

**
Predložio bih da u Game Panelu na hostingu Vaših Hrvatskih Servera pod Reinstall i Overwrite osim onih opcija koje se nude (Instalacija CS1.6 CW servera i Instalacija CS1.6 servera-public/fast install/) ubacite i treću opciju i to čistu instalaciju CS1.6 servera sa aktualnom dproto verzijom, amxmodom i metamodom, kao što postoji ta opcija kad se zakupljuje Vaš hosting na Njemačkim serverima.

Ova verzija CS1.6 servera-public/fast install/ koja postoji u Game Panelu sa svim već ubačenim velikim brojem plugina je nekome dobra a nekome i nije.
Ja bih osobno radije a vjerovatno i istomišljenici volio da postoji ta opcija čiste instalacije i da ispočetka, sam ručno, ubacujem ono što mi treba, da točno znam što mi je na serveru a ne da moram instalirati CW server pa brisati fileove i razmišljati jesam li što obrisao a što ne bi trebalo. Također ova verzija koja se može instalirati je gotovo sva u (linkovima) i vrlo je teško baratati s njom.

Budući to imate na Vašim Njemačkin serverima, neka Vam ne bude teško za nas nekolicinu klasičara :) ubaciti u panel na Vašim Hrvatskin serverima i opciju čiste instalacije CS1.6 public servera. (bez dodatnih plugina).

LP