Author Topic: Nemogu pogasiti određene perkove molim pomoć što prije!  (Read 4907 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

*
Nemogu pogasiti određene perkove molim pomoć što prije!
« on: December 19, 2012, 08:23:50 PM »
Pokušavam pogasiti ove perkove ali nikako neuspjevam,jednostavno mi ne prima komande,gasio sam te perkove i preko rcona ali nikako da uspijem to ugasiti...Znam da se može preko nekog custom moda to ugasiti ali ja želim da se to ugasi na običnom tdm serveru koji nema nikakav mod,vidio sam to na par servera pa sam se raspitao i rekli su mi da je to moguće samo preko hostinga koji mi iznajmljuje server pa vas zato molim da mi pomognete...Radi se o ovim perkovima:Juggernaut,Last Stand,Grenade Louncher,Marty Doom!!!

Server ip:213.149.60.34:28904

*
Re: Nemogu pogasiti određene perkove molim pomoć što prije!
« Reply #1 on: December 19, 2012, 10:58:33 PM »
Možete li mi pomoći ili ne,poludjet ću sa tim šugavim perkovima!!!

*
« Reply #2 on: December 20, 2012, 05:40:50 PM »
Nema odgovora...podrška za 5!!!!

*
« Reply #3 on: December 20, 2012, 11:18:50 PM »
nisam siguran da ih mozes ugasiti trajno bez nekog moda...tako da ces morati proguglati

*
« Reply #4 on: December 20, 2012, 11:28:29 PM »
mogu se ugasiti jedino ovako ovo mi je frend poslao iz njemacke:You need to hook the server binary and let it load your _class.gsc that

disables the perks.. ( thats what we're using at this time ) to samo vi mozete napraviti jer ja to nemogu niti imam pristup.Znam da se moze preko moda ali ja zelim da se to pogasi na obicnom tdm serveru koji nema nikakav mod i moze se jer sam to vidio svojim ocima!!!

*
« Reply #5 on: December 21, 2012, 07:19:33 AM »
Ako imas ftp prist iz mod sdka uzmi org gsc i uredi ga. I samo njega ubacis u main folder ( i potrebne mape )

*
« Reply #6 on: December 21, 2012, 07:26:41 AM »
Nema odgovora...podrška za 5!!!!

pokusaj shvatiti da ovdje neki nemaju vremena za sjedenjem uz forum
A za tocne upute mozda sutra
mod sdk ti je mod tools

*
« Reply #7 on: December 21, 2012, 08:18:55 PM »
moze moze,cekam tocne upute da to vise rijesim poludio sam totalno...

*
« Reply #8 on: December 21, 2012, 09:47:00 PM »
Ali nisam siguran ako ce radit

*
« Reply #9 on: December 22, 2012, 06:31:28 PM »
ovako u sdku dobiš te filove koje ti rekao
"...\Call of Duty 4 - Modern Warfare\raw\maps\mp\"
a "_clas.gsc" ti se nazali u mapi "gametypes"
koliko gledao taj class bi ti mogao biti rešenje samo bi ga trebao urediti (po ovome kaj ti je švabo rekao)

E sad taj uređeni fajl bi trebao staviti na server da bi ga učitavalo (nemora biti kovenrtiran u mod.ff ili *.iwd)
jednostavno u mapi
".../main/"
trebaš napraviti mapu "maps" a unutar te mape mapu "mp"
a u slučaju dodavanja "_clas.gsc" potrebno je dodati i mapu "gametypes" (da bude kao u raw-u ".../maps/mp/gametypes")

jel sad jasno ;) ?

*
« Reply #10 on: January 01, 2013, 11:15:17 PM »
Sve je napravljeno kako ste napisali ali to nema nikakvog efekta,jedino da vi to probate napraviti na mom serveru,evo vam ip pa pokusajte:213.149.60.34:28904

*
« Reply #11 on: January 03, 2013, 11:33:31 AM »
Gospodo,opet sam pricao sa frendom iz njemacke i opet mi je napisao ovo:hook the serverfiles and load your own .gsc files instead of cod4's originals to moram napraviti i zamjeniti sa originalom,sve ono sto ste mi napisali nije imalo ucinka jedino vi to mozete napraviti,dajte mi to napravite platit cu vam,napravite mi to i recite cijenu odmah uplacujem! server ip:213.149.60.34:28904

*
« Reply #12 on: January 03, 2013, 03:06:01 PM »
ovo kaj ti rekao je to kaj ti on rekao

*
« Reply #13 on: January 06, 2013, 07:00:06 PM »
joj decki nemojte se ljutiti ali niste uopce nikakva podrska,vi nerazumijete da ja to nemogu,nemogu hookati vas server na vasem hostingu,to morate vi napraviti inace nema nista od toga...fino recite da nezelite to napraviti i kraj rasprave...recimo svaki dan neki laggovi na vasem hostingu,kupio sam server od 50 slotova,tko ce mi nadoknaditi stetu sto mi igraci odlaze sa servera koji svaki dan sve vise lagga,non stop neki problemi a to sto ljudi gube vrijeme i novac na vasem hostingu to vas nije briga samo znate uzimati novac  pomoci od vas nikakve!

*
« Reply #14 on: January 06, 2013, 07:46:24 PM »
btw ja sma ti 3part suport tak da ono nemam veze sa sadminisracijom hosta