Author Topic: RUSI MI SRW MOLIM VAS POMOC!!!  (Read 3297 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

*
RUSI MI SRW MOLIM VAS POMOC!!!
« on: June 11, 2012, 02:57:56 PM »
ovako dok se promeni mapa ili se odsamoga promeni mi ide Server shutting down i sve sam vec probo maepe ubacivat pa plgine van stavljat i neku podrsku iz jednog drugog hostinga pito i porbali slozit i oni rekli to do hostinga ako neko zna pomoc molim vas :((((( jer cu morat razmisljat drugi hosting inace

*
Re: RUSI MI SRW MOLIM VAS POMOC!!!
« Reply #1 on: June 11, 2012, 04:42:34 PM »
probaj reinstalirati server, a potom mozes i kontaktirati live support u slucaju da problem i dalje postoji.

*
« Reply #2 on: March 10, 2013, 12:23:05 PM »
Iskljuci autoupdate na serveru (u gpanelu pod settings).

*
« Reply #3 on: March 10, 2013, 03:09:51 PM »
ovako dok se promeni mapa ili se odsamoga promeni mi ide Server shutting down i sve sam vec probo maepe ubacivat pa plgine van stavljat i neku podrsku iz jednog drugog hostinga pito i porbali slozit i oni rekli to do hostinga ako neko zna pomoc molim vas :((((( jer cu morat razmisljat drugi hosting inace

normalno da ti buderekao da je od hosta, samo da budeš nezadovoljan i da pređeš na njega....

**
« Reply #4 on: March 14, 2013, 07:44:36 PM »
Več par dana hosting stalno jeb.. uvijek neki lagovi i izbacivanje sa servera s porukom losing keys. Sve bi bilo ok da je to ponekad ali to se stalno događa i mnogi su već prošli s njega na druge hostinge. Sve mi se više čini da ste natrpali pun klinac servera na vaš hosting a da to ne možete tehnički popratiti.  Jel se može očekivati popravak toga ovih dana?

*
« Reply #5 on: March 14, 2013, 09:59:23 PM »
lagovi su prouzrokovani napadima na servere, a svi hostinzi locirani u hrvatskom datacentru padaju u slucaju snaznih ddos napada. Nazalost na ovo se ne moze utjecati sve dok se krivca ne dovede pred sud...a sto se tice losing key packets - to je nesto do tebe, tj. vjerojatno bi si trebao ili updatetati pb na serveru ili na racunalu. Uvjeravam te da se serveri ne pretrpavaju, te da ne dođe do takvog nečega, uvijek postoji rezervni server koji se može pustiti u pogon.

**
« Reply #6 on: March 15, 2013, 05:32:06 PM »
losing key packet poruka dode zato jer me izbaci sa servera zbog prevelikog laga, a ne zbog moje veze ali nije toliko niti vazno to. Uglavnom nadam se da čete uspjeti riješiti stvar. Šta se tiče tih hostinga dali če nam se produžiti serveriri za ono razdoblje od kada su počeli lagovi ili kako se misli nadoknaditi šteta nama korisnicima vašeg hosta? Nadam se da čete nam produžiti hosting za to vrijeme otkada su se počeli događati ti napadi