P.S:Da napomenem da radim servere vec 3 godine i da nisam neki amater, radio sam vec sve nase najpoznatije servere i drzao iste.
Lp[/b][/color]
ćek, ti si meni nešto rekao ?, kao prvo ja pomažem svima, ali ako se tiće HL2 servera, gdje nemogu pomoći onda nemogu pomoći, a što se tiće hakiranja, sami znate da je HL2 zastario i da od toga nema budučnosti, ako dođe neki malo iskusniji programer, nebi više nikad uspjeli napraviti antihack za HL2. Što se tiće hvalisanja, ti se opet hvališ blabla. Ćek bez uvrede, ali ti misliš da si ti pametniji od hostinga, koji se bavi puno duže sa serverima nego ti ? Slobodno otvori hosting i neka ti je sa srećom. Eh da se vratim na HL2 server, otkad je došao orangebox, ja nisam imao HL2 server, nego se prebacio na orangebox, a onda se dosta toga promjenilo i to je razlog što više/manje nemogu biti support HL2. I kada otvoriš hosting, i dobiješ 20/30 servera (ako ti je sa srećom) i imaš punu podršku, vidjet ćeš kako ti je(još kada si sam), a hh ima preko xxx servera i trebaju davati podršku za to.Što se tiće orangebox-a nemaš pojma
Jos nesto kada vec spominjete steam, moj kolega je probno probao da srusi Rebelion i Zgubidane koji su na Orangebox.Nemoram napomenuti da ih je srusio bez problema sa hackom koji na mom serveru neradi.
Ja se neplaniram svađati, ali koliko vidim ti si za to.
I da nauči razliku između nonsteam-steam, HL2-Orangebox. A to što dobivaš da središ druge servere, to je možda jedino što oni neznaju a ti znaš da staviš pluginove itd....
Ako već mogu otvarati tolike servere i davati novce, zašto nebi mogli jednostavno imati isto 30/40kn da kupe original CSS, i naprave orangebox server ?.