Author Topic: Cod4 kupio server sta sad? kako ip? kako mod?  (Read 7064 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

**
Cod4 kupio server sta sad? kako ip? kako mod?
« on: March 26, 2012, 09:46:18 PM »
sami naslov govori kupio sam cod4 server na hrvatskom hostingu (studio 4 host) server sa 20 slotova polu-godisnje,sta sad moram i kako da nabavim ip? i sta trebam da stavim mod koji sam napravio :( help meee
sta sad imam mod koji je velik 6 mb :( a kako sam vidio moram platiti 168 kn da imam 1000 gb kao memorije -.- :(
sta sad?
Xfire:killer12312343
Server:

Uploaded with ImageShack.us

*
Re: Cod4 kupio server sta sad? kako ip? kako mod?
« Reply #1 on: March 26, 2012, 10:23:36 PM »
Dali ste dobili pristup game panelu preko kojeg uređujete postavke servera?

mod se uploda u mods direktorij i samo doda po "edit settings" mods/NAZIV_FOLDERA_OD_MODA
Ovo za memoriju, takvo ograničenje nemamo tako da mod samo uplodate.

Banner 500x100

**
« Reply #2 on: March 27, 2012, 10:27:43 PM »
Hvala ti sto si me posjetio pa sam provjerio (jucer) email pa nasao i stavio mod i sve uredu par minuta dok nisam htio staviti da imam 200 healtha kad sam isao sekvat poremetilo se sav tekst se spojio tesko ga je citati i moram uvijek ici na rcon da promijenim gametype ,mogu li nekako napraviti da mi se nista nemijenja? biste mi mogli srediti cfg za promod : mape bih htio:vacant,crossfire,crash,backlot ,i jos par dobrih mapa za sd,bio bih vam vjecno zahvalan da mi to sredite,i kad svaka mapa zavrsi da cekam 15 sekunda a kad zavrsi rundu 10 sec,mozete li mi to molim vas srediti?
Server:

*
« Reply #3 on: March 27, 2012, 11:36:05 PM »
healthi se ne bi trebali mjenjati, a slaganje rotacije i editiranje ruleseta se moze naci u cod4 podforumu. (Link: http://forum.hrvatski-hosting.com/index.php?board=22.0 )

**
« Reply #4 on: March 28, 2012, 06:43:08 PM »
e ovaj kako instalirati manu admin? uradim sve po uputama i neradi jos? moze pomoc? napisao sam vam email ali nitko neodgovara pomoc?
Server:

*
« Reply #5 on: March 28, 2012, 07:08:16 PM »
- za to postoji cod4 podforum gdje trazis support koji se tice igre a ne game panela
- manu admin treba ukljuciti u game panelu, treba dodati dio settingsa u server.cfg i treba u z_custom_rulesetu postaviti log file....sve ostalo bi trebalo raditi automatski

**
« Reply #6 on: March 28, 2012, 08:37:40 PM »
kad smo mi iz naseg klana radili practice 6 ljudi server je uzasno lagao imam ping 100 120 a. Tad sam imao 999 i svi ostali praznim server log ali zasto toliko laga je li to do vas ili nesta moj server nije u redu? Molim vas nemoguce je igrati sa tim lagom.
Server:

*
« Reply #7 on: March 28, 2012, 10:23:00 PM »
Ping 999 znaci da je server offline.
Za takve probleme kontaktirajte podršku je samo oni mogu vidjeti trenutno šta se na serveru događa.
Banner 500x100

**
« Reply #8 on: March 29, 2012, 03:10:54 PM »
biste li mi mogli moj mod staviti na redirect , probao sam nemogu pls pomoc pls .
Server:

*
« Reply #9 on: March 29, 2012, 04:04:24 PM »
- bilo bi lijepo kad bi dodao vise informacija u vezi tvog problema
- upload radi ispravno sa moje strane, a brzina uploda na redirect ovisi iskljucivo o tvojoj brzini ( nekad kad uplodas modove iznad 10 mb moze potrajati i do pola sata, znaci samo stisnes da uplodas novi file i pricekas :) )

**
« Reply #10 on: March 29, 2012, 04:06:27 PM »
da ali kad to napravim zelim novi folder i nece ga napravit
Server:

*
« Reply #11 on: March 29, 2012, 07:38:47 PM »
novi folder mozes napraviti na dnu redirecta, a kad napravis ime foldera ( to bi trebao biti naziv moda; znaci mod se zove xxx_promod211, onda se i folder na redirectu zove xxx_promod211 ) unutra uplodas sve datoteke
napomena: ime foldera NE SMIJE imati razmake

**
« Reply #12 on: April 02, 2012, 09:39:27 AM »
Hvala ti sada,imamo nase skinove ali ja bih ih napravio lepse
imam photoshop cs5,sony vegas 10 pro
bih mogao nekako napraviti skin i kako ga otvoriti i to koncertirati u sliku i ponovno koncertirati  kakva je bila,vidio sam da mod tools je 800 mb ali nemogu ja to skinuti jer nemam flet a brz mi je ne laga jer sam sve sredio sve ste mi pomogli server je skoro pun pa je nedovoljno 20 slotova, samo da mi to jos objasnite i pomognete
Hvala.....
Server:

*
« Reply #13 on: April 02, 2012, 01:25:01 PM »
ako zelis editirati skinove, onda ti preporucam da pogledas ovaj video ovdje: http://www.youtube.com/watch?v=cqMSWHBaWy0
(p.s. ispod videa imas linkove gdje skinuti programe za pretvorbu iwi u dds i obrnuto )